Adebayor sänkte sin gamla klubb

Man City vann hemma mot Arsenal, ett prestige fullt möte som kunde slutat hur som helst. Innan matchen trodde jag faktiskt på Arsenal då dem hade bra form. Men jag är inte ett dugg överraskad över resultatet, inte alls.

 Adebayor var namnet för dagen, då han och Kolo Toure mötte sina gamla lagkamrater.  Men det var City som fick bästa starten, 1-0 efter 20 minuter spelade genom ett själv mål från Almunia. Efter pausvilan gör Arsenals talangfulle mittfältare Van Persie mål i 63e. Men sen brast det, Bellamy 2-1 i 74e, Adebayor nickar in 3-1 i 80e och sedan gör Wright Philips Manchester Citys sista mål. Rosicky kliver fram i den 87e och fastställer slutresultatet 4-2.

Om Manchester City fortsätter spela så här kan det gå riktigt bra. I dagens match kändes laget samspelt, men frågan är hur långt laget kan gå? Dem har bra offensivt samt deffensivt. gjort dundervärvningar bland annat Toure och Adebayor, men jag tror inte alltid att pengar är orsaken till framgång, eller jag hoppas inte det i alla fall. Lag som Everton och Aston Villa brukar alltid gå bra även att pengar inte är i överflöd.

 article-1212946-0666487A000005DC-99_468x328

Music Video Code by FootyFilms

Leave a Comment