Allmänt om Premier League

Chelsea fick endast oavgjort borta mot Hull igår. Slutresultatet skrevs till 1-1 och detta gör att Chelsea tappar poäng i toppstriden och bjuder nu in Manchester United på allvar. Nu skiljer endast två poäng med lika många matcher spelade. Dock så har Chelsea +38 i målskillnad och Manchester har +36. Men nu slipper iallafall United fansen oroa sig över den hängmatch Chelsea har haft. Målskyttar i matchen var Mouyokolo för Hull och Drogba för Chelsea. Och när jag ändå är inne på Chelsea så kan jag nämna att Ancelotti ger Terry ledigt i FA-cupen mötet mot Cardiff den 13 Februari om han behöver lite tid för att få kontroll på sitt privatliv.

Och från en spelare i kris till en annan, Stokes mittfältare Matthew Etherington jagas av engelska bookmakers eftersom att han har seriösa spelproblem. Enligt Engelska tidningar så ska Matthews skulder sträcka sig över låååååångt 100 000 pund och nu erbjuder sig även Stoke att hjälpa sin spelare ur denna kris. Etherington, som tjänar ca 240 000 kronor i veckan, har haft problem med sitt spelande tidigare. När han spelade i West Ham lånade han 3,6 miljoner kronor från klubben för att kunna betala ytterligare skulder.

Och nu till en kille som inte har problem med ekonomin, Arsenals mittfältsstjärna Cesc Fabregas har återigen blivit tillfrågad att gå till Barcelona. Enligt The sun erbjuder Barca Arsenal en halv miljard kronor för Cesc. Fabregas som fyller 23 i år har redan etablerat sig inom världsfotbollen och har på meritlistan ett EM-guld. Det är dock inte troligt att Arsenal släpper sin stjärna, då Arsenal skulle tappa en av sina bästa spelare. Även om man har andra spelare av höga kvalitéer så är det ingen som är nära Fabregas. Men det får framtiden avgöra. Vem vet, Wenger kanske har sina ögon på en ny 15-åring?

1 Comment

  1. Anonym

    Fortsätt med intressant läsning Jocke!

Leave a Comment