Andra halvlek

Har tyvärr inte kommit upp i några högre höjder. Inledningen var bra och det verkade som att det skulle kunna hända mycket intressant och bra spel. Men så många gånger som förr så verkar det som att vi faller tillbaka i gamla synder och sjunker i tempo. Hade målen ramlat in i början av halvleken så tvivlar jag inte på att det kunde runnit iväg men nu när matchen närmar sig sitt slut så får betgyet för laget bli godkänt, inte mer.

Jag är inte missnöjd alls men hade räknat med att andra halvlek skulle bjuda på lite mer än den gjorde. De högsta betygen i laget får väl Anders Svensson och Daniel Öhrlund. Svensson var pigg och var just den spelartyp som han ska vara i sånt här sällskap. Lugn och noggrann med bollen. Det var lite så att när han byttes ut runt 65 minuten så försvann mycket av Sveriges fart framåt. Farten var det inte Svensson som stod för men han hittade alltid en rättvänd spelare i fart med sina passningar och det var det som försvann då han byttes ut. Öhrlund i målet skötte sig utmärkt med det han hade att göra. En räddning på friläge i första halvlek och i andra så klistrar han en indirekt frispark som om det skulle bli retur hade blivit 1 lika på.

Kort sagt så var det en helt ok match men inget som kommer att lämna ett bestående intryck, förutom då Svensson’s frispark. Fler av den varan tack. Oman-Sverige 0-1. Det är vad historieböckerna berättar om denna matchhen……

Leave a Comment