Anfallsfloppen klar för Gefle: "Var ett naturligt beslut"

Johan Oremo lämnar DIF och återvänder till Gefle IF – det bekräftade båda klubbarna under dagen.

Sommaren 2008 värvade Djurgården Allsvenskans kanske hetaste anfallare, Johan Oremo från Gefle IF, för en dyr summa. Nu tre och ett halvt år senare så återvänder han till Gävleklubben. Till gefleiffotboll.se så säger Johan att det var ett naturligt val.

-Jag har väl alltid längtat tillbaka mer eller mindre så det kändes som ett naturligt beslut. Här vet jag vad jag har och här vet jag vad jag får, sade Oremo själv om beslutet att återvända till sin gamla klubb efter 3,5 år i Djurgården.

Anfallaren var skadeförföljd under tiden i DIF och presterade inte heller när han fick chansen. Totalt blev det 59 framträdanden och sju mål för Johans del i blåränderna.

1 Comment

  1. Andreas Koskinen

    Jag har inte funnit information om hur länge kontraktet lyder.

Leave a Comment