Äntligen……

Efter några dagars inaktivitet på bloggen, då jag blev pappa i dagarna, är jag nu tillbaka. Detta alldeles lagom till la liga premiären. Jag tycker att det är jätteskönt att dem stora ligorna nu är igång. Jag är så fruktansvärt trött på Silly Season och alla dessa spekulationer om spelare som ska till olika klubbar etc.

Dem senaste timmarna har jag bara myst framför tv-soffan. Först såg jag Espanyol besegra Valladolid med 1-0, där Luis Garcia nätade för los periquitos. Sedan visades Valencia – Mallorca, där vi fick se lite av det ”gamla” Valencia. Anförda av David Villa tog hemmalaget en komfortabel 3-0 seger. Efter en miserabel fjolårs säsong så tror jag Valencia definitivt blir att räkna med i år.

Imorgon får vi se hur det går för dem andra tippade topplagen. Mitt kära Villarreal har en svår bortamatch i Pamplona mot Osasuna. Även Real Madrid och Sevilla har tuffa premiärmatcher att vänta, det också på bortamark. Barcelona har i Numancia (b) en på pappret lättare uppgift.

Trots att jag känner lite för Barcelona så tror jag inte riktigt på dem i år. Jag har svårt att sätta fingret på vad som gör mig tveksam, men min magkänsla säger att dem inte vinner ligan i år. Vinner gör Real Madrid, detta trots att man förmodligen kommer att tappa Robinho. Valencia, Barcelona, Sevilla, At Madrid och Villarreal kommer att göra upp om dem andra tre Champions League platserna.

/Fotbollsoraklet

1 Comment

  1. lejk

    Grattis!
    Blev det liten kille, kanske en ny storspelare?
    Nu när väntans tider är över, ser jag fram mot många intressanta artiklar. Let’s go, Marre!

Leave a Comment