Är Huntelaar rätt värvning för Milan?

Milan hemsida har nu bekräftat att Klaas Jan Huntelaar är klar för Milan. Huntelaar som värvades från Ajax, efter ha varit målkung i den hollänska ligan, till spanska toppklubben Real Madrdid. I Real Madrid har speltiden varit begränsad, själv trodde jag att Huntelaar skulle bli en drömvärvning i Spanien, men så blev icke fallet.

Huntelaar lär vara revansh sugen och söker mer speltid. Frågan är om han är rätt man för Milans anfall? Han har ett grymt sinne för mål, och hittar ofta rätt.
När jag såg att spelare som Edin Dzeko och Luis Fabiano var på gång in så var inte Huntelaar något hett namn för mig. Dzeko och Fabiano har varit drömspelare för mig ett tag. För mig känns det som att Edin Dzeko eller Luis Fabiano behövdes mer i Milan, lite mer löpstarka anfallare än Huntelaar.

Men kanske är detta vad Milan behöver en målspruta som kan ersätta Inzaghi?

KlaasJan_Huntelaar__387527399

/Mattias Sörensson

Leave a Comment