ARRIVEDERCI SPALLETTI ..

SPALLETTI: ”Ho dato le dimissioni e la Roma le ha accettate” ..

Vill tacka Dig för allt Du gjort för oss, för alla stunder, förluster, vinster och kvitteringar du givit oss. Vill tacka DIG för dina försök och dina hopp som aldrig lämnade oss. Vill tacka dig för din tid hos roma, för din tid hos oss, dina vargar. Jag trodde aldrig att jag skulle gråta när du lämna oss, snarare tvärtom.. Hoppa av glädje. Jag fattar inte att mina tårar till och med rinner nu när jag skriver detta. Kan inte smälta förslusterna, din envishet och ibland de jäkligt dumma beslut Du gjort. Kan inte smälta att Du lämnat oss. Att du chockade oss och bara avgick. Dimman blir allt större och sorgen likaså. Jag förstår att Du inte orkade med Rosella mer, jag förstår att Du inte orkade med Sensi familjen men jag ser dig hellre hos oss än Ranieri. Jag ser hellre en envis man än en man som förstört ett annat lag. Visst fick han sparken av Juventus och visst har han tränat Chelsea, Atlético Madrid, Valencia, Fiorentina, Napoli, Campania och Cagliari men och? Han fick till och med sparken från Valencia. Vad händer härnäst? Får sparken från oss? Jag tror inte på honom. Jag tror inte han kommer leda oss till någon vinst och jag tror heller inte att han kommer att lyckas i Roma. Varför har han haft möte med Roma? Jag skiter i om han är en romanista. Jag är också en romanista. Går man före i kön hos rosella då eller? Finner inga ord. Inga jäkla ord. Jag är så besviken, så tårögd, så arg. Jag trodde verkligen att Spalletti skulle stanna till seriens slut. Att han skulle visa oss det han lovat en sista gång.

Jag vet att det inte blivit en bra start i serien och jag vet att man skyller detta på Spalletti. Men hur rättvist är detta? Man kan inte skylla allt på tränaren. Visst har spelarna inte visat honom tillräckligt med respekt men detta kan man träna på, detta kan man förbättra. Relationer går alltid att förbättra. Är det någon vi skall skylla på så är det ingen mindre än Rosella. Mitt hat till henne växer snabbare än gräset på vår trädgård nu och hade jag fått välja att plocka bort någon från ledningen hade hon ryckt bort direkt. Innan serien drog igång bad jag till Gud att Angellini skulle köra 50/50 med Sensi familjen och köra nya regler med Spalletti, men nu behöver jag inte längre be om det, jag kan sluta tänka på det.. Spalletti, tack för allt. Jag tackar dig från djupet av mitt hjärta. Jag kommer ALDRIG att glömma dig, ALDRIG. Minns ni serien ifjol? Minns ni? Vi var Europas bästa lag i några månader, vi gick upp mot toppen från botten och vann åtta-nio matcher på raken? Vi gick till och med vidare från gruppspelet i CL och vann över real madrid med 2-1. Spalletti, jag saknar dig redan. Arrivederci ..

SoccerSpallettiEPA_468x635

6 Comments

 1. krille

  klart man går före i kön om man e romanista hoda?

 2. krille

  o vad får dej att tro att ranieri nt kommer lyckas??

  • Hoda Merei

   – de respekterade inte spalletti, vafan ska de respektera ranieri då för? aja, han är ändå vår tränare nu så han får visa vad han går för helt enkelt!

 3. kalle

  haha grattis till ranieri

 4. krille

  Vad saknar du på sidan? bättre uppdatering! specielt från dej hoda!

Leave a Comment