Asiaterna i Europa

Shunsuke Nakamura (Japan and Celtic)

Playmaker som är tillbaka i Celtic tröjan efter skadan. Han var den som imponerade mest I Celtic och låg bakom målet. En trött Nakamura blev utbytt i halvtid inte långt efter kvitterade motståndarlaget och man fick bara med sig en pinne från matchen.

Kim Do-heon (Syd Korea / West Brom)

Premier League debut på Emirates Stadium?! Blir inte mycket hårdare än så men koreanen lyckades hyfsat bra. Han var spelaren som hade mest energy, sprang mest och intensivast. Spelade enkelt och var en av West Broms bästa spelare i söndags. Kim satte en hög-standard för resten av säsongen.

Shinji Ono (Japan/ Bochum)

Mittfältaren borde ha varit glad att få vara med i start elvan. Men Ono övertygande inte på mitten och förlorade boll efter boll. En mellanmacka för spelaren som blev utsedd till ”2002 Asian Player of the Year”.

Lee Young-pyo (Syd Korea / Tottenham)

Lee var osynlig efter Spurs kollaps i öppnings matchen mot Middlesbrough.

Seol Ki-hyeon (Syd Korea and Fulham)

Hade inte spelat en match i Premier League sedan januari, nu tystade han kritikerna genom att sätta första fullträffen, när nya säsongen bara var 10 minuter gammal. Coach Roy Hodgson hoppas mycket på Seol denna säsong. Han börjar alltid en säsong bra, frågan är om han håller i längden. But so far so good.

Vahid Hashemian (Iran/ Bochum)

Ingen höjdar start för “Helicopter” då coach Marcel Koller tog ut honom i truppen inför matchen mot Karlsruhe. Platt fall frö laget som förlorade 1-0

Daisuke Matsui (Japan/ St Etienne)

Mittfältaren satt store delen av matchen på bänken, men fick kliva in i mitten på andra. Med Daisuke på planen lyckades Sochaux göra 1-2 men St Etienne lyckades ändå hänga kvar med ledningen matchen genom.

Sun Xiang (Kina /Austria Vienna)

Vänsterbacken spelade 55 minuter av matchen mot SV Salzburg. Då laget (Austria Vienna) vann med 3-2. Nu är laget trea i ligan efter sex omgångar.

Mehdi Mahdavikia (Iran / Eintracht Frankfurt)

Kia satt på bänken hela matchen för att se sitt Frankfurt förlora mot ett starkt Berlin.

Makoto Hasebe (Japan / Wolfsburg)

Ingen bra personlig start för japanen som fick utgå i halvlek. Vilket resulterade i att laget vände och vann med 2-1. Men det är laget som räknas vaJ

Junichi Inamoto (Japan / Eintracht Frankfurt)

Spelade en 60 minuter senast för att sedan bli utbytt i förlust matchen mot Hertha Berlin. Som vann sin första öppnings match på många år i Bundesliga. Vi får se om Ina kommer imponera på coach Friedhelm Funkel. I senaste matchen var det troligen ingen som gjorde det. Hertha Berlin – Frankfurt 2-0.

Andranik Teymourian (Iran/ Fulham)

Iranierna är mittfältare, fick se till lag tappa ledningen till 2-1 I senaste omgången. Troligen tar han en lats i XI senare under säsongen.

Ali Al Habsi (Oman/ Bolton)

Stort kille som är andra keeper mest i Bolton. Som nyligen vann över Stroke med 3-1.

Park Ji-sung (Syd Korea / Manchester United)

Park är påväg att tillfriskna och kurera sig helt efter knäskadan.  Han bör bara tillbaka nästa vecka.