Betis, Pellegrini och Pep!

Sorligt nog slutade den täta slutstriden i Primera Division med att det mer eller mindre klassiska Real Betis fortsättning är i La Segunda. Det var när man mötte Valladolid på Manuel Ruiz de Lopera som man endast fick med sig en poäng och en reglering till andra divisionen. Valladolid började målskyttet genom Marcos och Betis supportrarna kunde inte hålla emot tårarna trots Ricardo Oliveiras kvittering i andra halvlek. Det blir alltså Segunda Division för Betis nästa år tillsammans med Numancia och Recreativo.

Ett roligt besked för alla Real Madrid supportrar är att Villarreals förre framgångs manager Manuel Pellegrini kommer leda laget ett tag framåt. Det var idag som Florentino Perez blev ny president för klubben och imorgon ska man alltså presentera den nya managern som inte kommer helt gratis, Los Blancos kommer få ge 4 miljoner euro då Pellegrini fortfarande hade ett år kvar på kontraktet.

Tillslut sägs nu också att Barcelonas otroligt framgånsrika manager Pep Guardiola inte är helt säker över hans framtid i klubben. Hans kontrakt som går ut i sommar är i risk, i hans senaste uttalande nämner han att det viktigaste är att klubben mår bra och om den inte gör det tänker han inte förnya sitt kontrakt. Men eftersom klubben känns väldigt stark och trygg just nu och även för framtiden är nog en förläggning av kontraktet en självklarhet.

pep_guardiola1

4 Comments

 1. Erik

  Fan du är duktig ju! pep skriver på, ingen frågan om saken

 2. Fotbollsoraklet

  Idag blev det officiellt att Pellegrini blir Real Madrids nye tränare. Rikigt roligt att få se en landsman coacha ett av världens största klubbrar. Nu är mitt hjärta kluvet, fortsätta heja på Barca eller sympatisera Pellegrini i REal. Hmmm vad blir det?

 3. DuttyP

  Grymt jobbar gubbar..
  Man blir glad att se hur ni kör på:)

  Big Up

  /DuttyP

 4. Mattias

  Tack, kul att höra Dutty P!

  Marcelo jag tycker du ska hålla fast vid ditt lag Barca, Real Madrid är bara skit. hah

Leave a Comment