Blogg: England har en ljus framtid

Allt snack om att Premier League är världens bästa liga p.g.a sina utlänningar och att Englands landslag är misslyckat kan snart vara över. England har ett grymt U21 lag som är favoriter i U21-Em man har ett landslag som har bäst målsnitt i Europa på 3,33. U21orna tog visserligen en seger med ”bara” 2-1 mot Finland men glöm inte att Chelseas mittfältsspelare var utvisad, Michael Mancienne. Mittfältet är det bästa i världen inom landslag, Konkurerar med Spaniens mittfält.
Och det är itne så stor skillnad om man kollar på en elva med bara engelska spelare i PL och en lista med bara utländska.
Så jag har tröttnat på skitsnacket.

På tal om ljus framtid så har vi också en, då snackar jag om Sverige förstås.
Grym match mot Vitryssland och en berg-säker seger. Marcus Berg snackats det om överallt i Sverige just nu, men jag säger bara Mikael Lustig! Vilken högerback enligt mig en back med så stora skickligheter att de finns landslags-klass, självklart ett alternativ för min i landslaget.

Officiellt: Vår stjärnsvensk Zlatan Ibrahimovic är nu nära en flytt till Chelsea. Det sägs att det kan ske en bytesaffär med Deco , Carvalho och Drogba plus en 20 millar Euro. Det är vad jag kallar överdriva.

U21 – kollen:

Vad är detta? Joo det är en serie som jag kommer håla på med hela U21-em där jag tar upp en ny talang efter varje omgång. Någon gång kommer ni läsare få rösta.
3447786819
Marcus Berg, vem annars? Ett hattrick på fyra skott på mål, synd att det inte fanns mycket folk på plats. Men agenter fanns det gott om, såsom chelseas Frank Arnesen, Norden scouten för London klubben.

/Jonael

1 Comment

  1. Erik

    Snacka med chefen och lägg in omröstningar i menyn, det är kul att tycka till så!!!

Leave a Comment