Blogg: Ett galet rykte!

Alessandro Del Piero har inte fått något nytt kontrakts-förslag så nu är han sugen på spel i Spanien uppger spansk media.
Galet skulle de flesta tycka men de kan finnas lite sanning i de. Jag skulle inte bli så där jätte förvånad men besviken skulle jag bli. Jag har sett upp till Del Piero i hela mitt liv. Det var min första ”favoritspelare” fast jag inte är en Juvenista.
Jag har alltid försökt härma honom sen jag var liten och lyckats rätt bra, och den enda klubben för honom är Juve.
Men Juve har ju vasst anfall om han drar, Iaquinta som bara öste in mål efter mål efter hösten, Amauri som var outstandig nästan hela säsongen, men det kom av sig i slutet. Diego som iofs är offensiv mittfältare kan också ösa in mål, det har han visat i Bremen.
alessandro-del-piero
Del Piero efter målet mot Real Madrid på Delle alpi 2-1..

Jag vill ta med andra rykten också eftersom Silly Season är galet just nu.
Ni som läste mitt inlägg igår speciellt Barca fans kan andas ut.. Valdes förlänger. Alltså ingen Reina till Blaugrana..
Glen Johnsson är nu närmast en flytt till Chelsea när fighten mellan Liverpool och Chelsea fortsätter..
Ronaldo är överens med Real uppger spansk media, igår sades det att de inte var överrens.
Tevez är nära en flytt till Chelsea, förhandlingarna pågår för fullt uppger Ancelotti.
Blackburns 23 åriga stjärna Derbvyshire är klar för Olympiakos kan bli lagkamrat med Mellberg om nu Mellberg flyttar till Grekland. Förre Liverpool spelaren Djimi Traore är klar för Monaco.

// Jonaels Blogg

1 Comment

  1. E-A

    Sant. Han tillhör Juventus och kommer alltid att göra det!

Leave a Comment