Blogg: Nu tog Uefa i lite!

Straffen har kommit för Drogba och Bosingwa medan Ballack slapp. Nu tycker jag att Uefa gör helt fel, det enda rätta var att straffa dom men fyra respektive tre matcher var är otroligt dåligt. Chelsea fans misstänkte korruption efter allt som hände såsom jag. Ni får tycka vad som helst om mig efter de här som inlägget kommer handla om men jag står på mig.
Jag tror som Hiddink att Uefa är glada över icke helengelsk final då ma också såg Platini jubla på läktaren, självaste Uefa presidenten gjorde bort sig rejält. Men nu kan man inte göra något i efterhand förutom att straffa Chelsea och plus att klubben får betala 1 miljon kronor.
Men nu är jag en av dom som verkligen protosterar mot Uefa och vill att Platini ska avgå. Ok jag är Chelsea fan och ni tror säkert att jag säger detta för att vi missa rom, men föfan två matcher vardera eller något sånt skulle jag acceptera.
Nog om detta.
didier-drogba-001

Jag vill ta med lite Silly Season rykten också.
Nu förbereder City ett rekordbud på Samuel Eto´o, 30 miljoner pund. Frågan är,, Är han värd så mycket?
Juninho kommer varken spela i Inter eller Genoa, det sägs att han är klar för Qatar klubben Al Gharafa.
West Ham kommer att försöka värva Amantino Mancini och Luis Jimenez från Inter, klubben är på gång på riktigt nu och kan etablera sig runt top 6-7 nästa säsong.
Enligt Karim Benzemas agent så vill spelaren själv stanna i Lyon, uppger engelsk media.
HAR NI HÖRT PÅ MAKEN !? Det sägs att mästarmålvakten för Barcelona, Victor Valdes är påväg till Inter eller Milan sen hans krav är för höga för Barca. Istället kan Pepe Reina anlända till Barcelona där han en gång kom ifrån.
Real Madrid vill göra sig av med alla sina Holländare..

// Jonaels Blogg

4 Comments

 1. Tobias

  Kan faktiskt inte hålla med dig, tycker straffen var extremt mycket lägre än de borde. Eftersom detta var andra gången på fem år Chelsea mordhotar domare och liknande finns bara ett straff: Bort med Chelsea från Europaspel i fem år! Riktigt dåligt att inte ens ge Ballack något straff. Kanske lite hårt, men annars slutar det aldrig.

 2. Jonael

  De e inte spelarna som mordhotar utan fansen..
  Ska inte domarn få ngt straff då ? speciellt om han dömt en match där han missat 5 straffsituationer varav 3 solklara..

  Bosingwa fårs traff för att han sa att doamren är en tjuv .. UEFA ÄR KORRUPT !

  • Tobias

   Ja, men misshandel hade det säkert kunnat bli om inte Ballack blivit stoppad. Och jo, håller med dig att domaren gjorde fel, men han är ju en människa! Alla har dåliga dagar. Angående Bosingwa är det personangrepp, vilket inte är jättelagligt. Tycker precis att som dig att UEFA gjort fel, men åt andra hållet. Hårdare straff, annars slutar det aldrig!

   Sedan det där med 5 straffsituationer är ju en siffra som växt mer och mer ju fler Chelsea-fans som pratat om det. Två gånger var det straff, en av dem tveksam. Men Barcelona är helt klart värda sin CL-seger.

 3. Jonael

  3 solklara, två 50-50 situationer..Alla kan ha dåliga dagar ja. Men jag misstänker korrpution.

  Platini stor jublar när Barca gör mål och så har han sagt att han är glad över icke helengelsk final..

Leave a Comment