Blogg: Två fantastiska veckor!

Jag vill bara börja med att jag har varit borta i Örebro och spelat en fotbollscup ni som undrar varför jag inte är aktiv.
Och förlåt för att jag inte meddelat er läsare.

Och nu över till huvudsaken med denna artikel! fyfan säger jag bara! Två helt fantastiska veckor med U21-EM och Confederations Cup, Det är bara att börja summera.
Jag är så besviken efter matchen sist. Tyskland var inte värda segern nånstans! Så finns det små marginaler som gör att England torskar. Joe Hart skadad och det gör enligt mig så att vi torskar, det enda målet som såg otagbart ut var fjärde målet, annars var det rent ut sagt tre sit mål.
Men turneringens överraskningslag Tyskland gör en kanon turnering! inför turneringen hade väl ingen tippat att Tyskland skulle vinna? Men så de överraskar alla.
England och Spanien var ju favoriter in till döden i den gruppen men England sopar banan med Finland, kryssar mot Spanien och England.
En av de bästa spelarna denna upplaga var Mesut Özil! Han gjorde det så bra. Vilket spelsinne han har, nu lär stor-klubbarna kriga om signaturen som tillhör turk-tysken Mesut Özil.

528180-4472178-317-238
Mesut Özil krigar med finnarna Bild: Google

En av anledningarna varför U21-Em var så bra var ju självklart SVERIGE! Nu har man hopp om framtiden, vilken turnering de gör.
Det snackas nästan bara om Marcus Berg, men så fel journalister kan ha. Berg gör en bra turnering.. Men turnerignens lirare var att ta i.
Bjärsmyr, Wernblom, Lustig stack helt klart ut om jag får välja tre i Sverige. Annars Aquafresca, Özil, Hart, Cattermole, Giovinco och Tosic stack ut.

Confederations Cup höll inte samma klass, men det var ändå riktigt kul att följa lag som USA och Sydafrika.
Och fyfan för mig, tippade rätt de svåraste matcherna att tippa.
USA – Spanien 2-0 (Min tippning 2-0)
Brasilien – Sydafrika 1-0 (Min tippning 1-0)
USA – Brasilien 2-3 (Min tippning 2-1 och 2-2)

Bara att gratulera USA som spelade bra fotboll under hela slutspelet, gruppspelet tog man säg vidare via turen på sin sida.
Men jag måste välja spelare som stack ut här också.
Dempsey, Fabiano, Kaká, Rossi, Torres (ibland), Villa, Guiza (Mot Sydafrika), Zidan och Tshabalala.

De var allt för mig.


/ Jonaels Blogg

3 Comments

  1. Niklas

    Eran sida har stor potential att bli stor om ni får alla att jobba!!

  2. Kanon veckor jag håller med, bästa matchen var Sverige-England.. Helt sjukt!
    Tosic tyckte jag inte var jättebra, men men Serbiens bästa kanske.

  3. Jonael

    Kacar var otroligt grym för Serbien..

Leave a Comment