Bologna – Napoli 2-0

Eftersom att Napoli inte tog några poäng i dagens match mot Bologna så ser det ut som att det inte blir Champions League för laget från Nepal. Ett Napoli som hade fruktansvärt många chanser speciellt i den första halvleken lyckades aldrig att få hål på ett Bologna som hade tur men som samtidigt var väldigt effektiva. Vi ska heller inte glömma att Bologna kunde ha vunnit med mer då Di Vaio hade flera bra lägen i slutet utav matchen.
Det tog ungefär tre minuter så kunde Napoli ha tagit ledningen efter ett avslut av Hamsik, men Bolognas målvakt Agliardis räddning var fenomenal. Cannavaro träffade virket efter en fin anstormning. Cavani lyckades också att träffa virket. Det var inte Napolis dag. Istället så slog Bolognas Morleos ett inlägg till Aquafresca som enkelt passar vidare bollen till Diamanti som kyligt placerar bollen i bortre burkgaveln. 1-0 alltså och man kände att Napoli blev frustrerade.

Napoli startade andra halvlek som hela matchen, med en massa chanser. Ny inbytte Lavezzi drog ingång anfallet bra och hade en frispark precis över ribban. Runt den 60:e minuten kom det som inte fick hända för Napoli, Di Vaio frispelar en framstormande Rubin som stenhårt dunkar upp bollen i nättaket. Då gick luften ur Napoli, de orkade inte riktigt anfalla mera. Efter det blev det riktig Hawaii fotboll då spelet flängde fram och tillbaka utan några vidare chanser. Eller chanserna fanns men avslutet var riktigt dåligt från båda lagen.