Boring zero scoring England!

Jag trodde jag skulle få sitta här nu och skriva om en underbar dag för den engelska fansen.
En dag då allt gick Englands väg.
Tyskland hade blivit slagna av Serbien och USA hade blivit berövade tre poäng mot Slovenien.
Jag trodde att jag skulle få sitta här och skriva ett inlägg i stil med ”God save the queen!”
Det fanns bara ett problem med det England vågade inte ta emot guds gåva.

Aldrig har jag sett ett lag få en sån gratis möjlighet att nå suce och slarva bort den på det sätt som England gjorde ikväll.
Inget fanns där. Ingen vilja, ingen glöd, ingen hunger och därmed inga mål.
Wayne Rooney såg ut som att han redan gick omkring på en solig strand på någon tropisk söderhavsö.
”Nice to hear your own fans boing you.” sa Rooney.
”Nice to see you playing crappy Wayne” säger jag.
Jag har aldrig sett en spelare göra en sån djupdykning i formen som Rooney verkar gjort sedan VM startade.
Det är en skandal att se en spelare som Rooney som är en sån nyckelspelare för sitt lag jobba så lite för det. En nyckel till att England skulle lyckas i detta var att Wayne Rooney fortsatte att vara stekhet men av vad jag sett hittills måste Rooney ha gjort en snabbvisit till Sydpolen så iskall som han är.
Hela England verkar föresten ha följt med honom för vad jag såg fanns inget av den glöd som jag ville se hos England. Att Englands mest offensivve spelare spelare ikväll hett Ashley Cole och är back säger allt om hur tama och fega resten av laget var. Emile Heskey var inte dålig men var fel spelare att ha när man behöver kraft framåt.
Heskey är en hårt jobbande spelare men han är den siste jag skulle ta ut om jag sökte efter en målskytt. För hur många mål gör du från ditt egna straffområdet?
Englands match kan sammanfattas med ett uttalande. Fega pojkar får inte kyssa stora pokaler.

Så hur kunde det här ske egentligen?
Jag personligen tror att England när man fick höra om Sloveniens skräll började tänka ”Okej, nu säkrar vi bara det här. Inga för stora risker nu.”
Det gjorde man inte heller. För man tar inga risker om man inte satsar någonting men då vinner du heller inget.
Nu har England tack vare Slovenien och en domare som tog ett beslut som inte kan ses som något annat än felaktigt fortfarande chansen att både gå vidare och även vinna gruppen. Men man har satt sig i en situation som man aldrig hade behövt sätta sig i om man bara släppt lite på handbromsen.
England hade en jätte chans att kunna vinna gruppen och ha en väg framför sig som inte verkade omöjlig att sluta i en semifinal med Frankrike satta ur spel. Men man vågade inte ta den. Fabio Capello lär inte sova så bra i natt för jag jag vet att jag inte skulle ha gjort det efter att ha missat en sån chans.
I nästa match måste Capello få laget att få fart framåt och det bästa han kan göra nu är att peta Rooney och slänga in Jermain Defoe som faktiskt såg ut att ha lite vilja att gå framåt.
Come on England, dont be boring zero scoring England!

Leave a Comment