Borini närmar sig Liverpool och mycket mer

 

Trots att det är en speciell dag, fredagen den trettonde, så fortsätter det florera rykten i England och Premier League. Vissa intressanta följer här nedan.

 • Liverpool och Roma är överens om en summa för Fabio Borini. Priset varierar beroende på vilken källa man läser ifrån, men troligtvis ligger det någonstans mellan 10-12 miljoner pund. Det ska också finns mer pengar inblandade i form av bonusar. Men som sagt, det är bara spekulationer.
  21-åringen ska genomgå en läkarundersökning på Liverpools träningsanläggning Melwood idag, och Liverpool hoppas på att göra klart affären idag.
 • Blackburn åkte ur högstaligan och kommer därmed tappa många av toppspelarna. En som är på väg bort är Justin Hoilett. Han sägs nu vara på väg till tyska Borussia Mönchengladbach. 22-åringen har kopplats ihop med lag som Tottenham, Liverpool, Everton, Newcastle, QPR och Reading dom senaste veckorna. Men en viktig faktor till att Tyskland lockar är att hans bror spelar där, och att bo nära familjen verkar vara det som avgör Hoiletts framtid.
 • Newcastle har siktet inställt på franske försvararen Mathieu Debuchy som idag tillhör Lille. Newcastle har tidigare lagt ett bud som blev nekat av franska klubben. Även Inter fick ett bud avslaget. Men Newcastle har kommit med ett nytt bud som ligger på 7 miljoner pund och nu återstår det bara att vänta in om budet accepteras och Debuchy skriver på. Mer info om detta lär komma..
 • Igår skrev jag om Laudrup som vill behålla sina bästa spelare. Igår handlade det om Joe Allen, idag rör det sig om Scott Sinclair. Danske tränaren kommer ha ett samtal med Sinclair efter OS, om spelarens framtid i klubben.
 • Nykomlingen Reading vill förstärka försvaret med Watfords Adrian Mariappa. Readings tränare Brian McDermott är väldigt angelägen om att knyta till sig denna försvarsklippan nu när man är tillbaka i Premier League.
 • Liverpools nya tränare Brendan Rodgers vill gärna att Maxi Rodriguez stannar kvar. Argentinaren som fick sparsamt med speltid under Kenny Dalglish lockas lite av en flytt till hemlandet. Det ska ha förekommit ett möte mellan tränaren och spelaren och vad som händer kring Maxis framtid återstår att se.
 • Framtiden för Carlos Tevez hos Manchester City är oklar. Milan verkar vara intresserade igen, man misslyckades med att värva Tevez under januarifönstret. Lyckas man nu? Kanske det. Skulle Milan misslyckas med Tevez igen så verkar dom ha en plan B i att försöka köpa lagkamraten Edin Dzeko.
 • Mer City. Kolo Toure ser ut att lämna, då tränare Mancini satsar på Lescott och Kompany i mittförsvaret så funderar därför Toure på att enda chansen för att få speltid är att flytta. Nu verkar destinationen vara turkiska Bursaspor.

  Får Brendan presentera sitt första nyförvärv idag?
  Får Brendan presentera sitt första nyförvärv som Liverpooltränare idag?

 

Leave a Comment