Boxing Day!

Efter två dagar med skinka och köttbullar börjar det bli dags att komma ur julmust hickan och kolla in helgens Premier League matcher. Idag bjuds vi inte på någon riktigt topp match, men på Boxing Day kan vad som helst hända!

13.45 – Birmingham – Chelsea på St. Andrews
Det osar optimism i Birmingham när ett skadedrabbat Chelsea besöker St. Andrews på annandagen. Ligaledarna saknar bland annat Anelka, Deco, Essien och Bosingwa.

14.00 – Fulham – Tottenham på Craven Gottage
Ett hemmastarkt Fulham tar emot Tottenham som har tredje platsen i sikte eftersom Arsenal möter Aston Villa först imorgon. Formstarka Fulham måste ta tre poäng för att på allvar få ge sig in i striden om europaplatserna.

14.00 – West Ham – Portsmouth på Boleyn Ground
Viktigt möte i bottenträsket. Det skiljer en poäng mellan jumbon och nästjumbon, det lag som går segrande ur matchen kan komma över nedflyttningstrecket.

15.00 – Burnley – Bolton på Turf Moor
The Clarets tar emot The Trotters i en jämn match. Bolton som för tillfället ligger på en nedflyttningsplats behöver en vinst för att visa var laget egentligen står sig i Premier League. Hemmatrygga Burnley har oddsen på sin sida och jag tror att man kommer att utnyttja detta.

16.00 – Manchester City – Stoke City på City of Manchester
Roberto Mancini hoppas på att inleda sin säsong med en vinst. City ligger på en stabil sjätteplats men har dock inte riktigt chans på att rubba Tottenham från deras femte plats. 3-1 låter som ett bra resultat.

16.00 – Sunderland – Everton på Stadium of Light
Everton har inte mer än en vinst på de senaste 11 matcherna, men de har inte heller förlorat sedan den 3 december. Sunderland har inte heller något bra facit de senaste matcherna och detta kan bli en spännande drabbning.

16.00 – Wigan – Blackburn på DW Stadium
Ganska tråkig drabbning i mitten av tabellen. Men dessa matcher blir ofta spännande och udda måls vinster kan bli ett faktum.

18.30 – Liverpool – Wolves på Anfield Road
Formstarka Wolves står inför en tuff uppgift mot inte lika starka Liverpool. Pool kommer från en 2-0 förlust mot jumbon Portsmouth och är revanchsugna. Kan Wolves ”skrälla”??

Imorgon väntar mer matcher, håll dig uppdaterad på Fotbollsoraklet för mer information om dessa matcher.

Leave a Comment