Bra jobbat, grabbar!

 

Den nye huvudcoachen Petr Rada trodde på Milan Baroš och som tack visade Baroš vägen på Wembley genom att sätta matchens första mål. Tjeckerna var nära att vinna premiärmatchen med sin nye tränare och ställa till med en mindre sensation. Men Rada kan trots allt känna sig nöjd med sina spelare efter 2:2 matchen.

Baroš gjorde det första målet efter 22 minuter och Brown kvitterade i 45:e. Tjeckien tog åter ledningen i den 48:e minuten genom Jankulovski och i allra sista minuten satte Cole in kvitteringsmålet inför 69 783 åskådare. 

Den här matchen var när allt kommer omkring bara en träningsmatch inför kvalet som börjar om några veckor. Men den tjeckiska insatsen och resultatet bådar gott inför framtiden och jag hoppas att Rada i fortsättningen ger Milan Baroš sitt förtroende. Rada tyckte att match var bra och var nöjd med resultatet, men det är de kommande resultaten som är viktiga och räknas. Beckham fick som väntat stående ovationer och hade flera bra inlägg och frisparkar, antar att Capello var nöjd med både Becks och Terry som kapten.

 

/MICHAL

Leave a Comment