CalcioMercato 18/7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det allra senaste från det Italienska transferfönstret.

Det florerar en hel del rykten omkring den gamle målspottaren Filippo Inzaghi, Atalanta och Watford verkar vara två alternativ.

*

PSG fortsätter att plocka spelare från Serie A, idag har både Zlatan och Marco Veratti blivit officiellt klara för klubben.

*

Romaspelaren Matteo Brighi är så gott som klar för seriekonkurrenten Torino, Brighi har inte ingått i Zemans planer för säsongen och var nog inställd på att lämna redan när laget drog iväg på träningsläger.

*

Juventus, Inter, Milan och Roma är de fyra klubbar som tampas om den unge anfallstalangen Mattia Destro. För tillfället sägs Roma vara närmast och det har också sagts att Destro har fått ett kontraktserbjudande ifrån Roma som han för tillfället funderar på. I vilken Italiensk storklubb hamnar detta framtidshopp? Den som lever får se.

*

Ett rykte som spridits är att den Italienske Watfordtränaren Gianfranco Zola vill värva till sig Alessandro Del Piero. Vilken forwardsduo det skulle vara med Del Piero och Inzaghi.

*

Napoli värvar dubbelt ifrån Fiorentina både Alessandro Gamberini och Valon Behrami. Fiorentina skall vara intresserade att värva svensken Rasmus Elm.

*

Serdar Tasci där har du namnet som ryktas ersätta Thiago Silva i Milanförsvaret. Han spelar i Tyska Stuttgart och följs av som Manchester United och Barcelona.

*

 

Leave a Comment