Denilson till Sao Paulo

 

Denilson har en tung säsong bakom sig i Gunners. 23-åringen har inte varit nära en startplats i Wengers elva och har blivit en hatsymbol för supportrarna. Ilskan från fans har lett till att mittfältarens namn till och med dykt upp på ebay för försäljning.

Nu är det däremot helt spikat vart Denilson kommer spela nästkommande säsong. Han kommer att återvända till Brasilien och representera Sao Paulo, avtalet är ett låneavtal som löper under hela säsongen. Sao Paulo är även den klubb som han spelade för innan han flyttade till London.

Denilson debuterade för Arsenal 2006 och har sedan dess noterats för 153 matcher för klubben. När det stod klart att han skulle lämna berättade mittfältaren om sin stora sorg över att behöva skiljas från lagkampraterna och tackade även fansen som varit väldigt speciella för honom.

2 Comments

  1. Marcelo K

    Vad tycker du att han lämnar? De känns skönt

  2. Andreas Eriksson

    Ja med tanke på att han inte har fått så mycket speltid och att han inte har spelat bra när han har fått chansen så tycker jag att det är bäst för han och för klubben att han lämnar. Arsenal får en del pengar in och han får flytta hem till Brasilien och får också mycket mer speltid

Leave a Comment