– DET SENASTE FRÅN ITALIEN ..

Den största nyheten just nu handlar givetvis om Juventus, nu har de sparkat Ranieri trots att säsongen fortfarande inte är över och det återstår två omgångar kvar. Den som tog hans plats var ingen mindre än Ciro Ferrera som då är en gammal legend. Detta var ingen chockande nyhet då man velat få bort Ranieri under en ganska lång tid och det blev hastiga beslut man tog när det var dags att lämna laget som han tränat sedan 2007. Stackars Ranieri! Han som var så säker på att han skulle få stanna! Visst tycker man synd om lilla Ranieri men än så länge är det i alla fall inte säkert att Ferrera kommer träna laget nästa säsong, men själv tror jag inte att de kommer hitta någon mer passande tränare så grattis juve!

En annan stor nyhet vet ni säkerligen redan, för ja vem har vunnit årets scudetto? R-O-M-A! HAHA, drömma kan man, men INTER vann iår..IGEN. Deras fjärde raka segar alltså! Är man chockad? Efter alla besvikelser iår tror jag verkligen inte att någon är chockad. Hade ni frågat mig förra året hade jag sagt Roma med världens största självförtroende men ännu en gång får man säga .. nästa år! José Murinho kan skratta sig lycklig och Inter firade givetvis med att vinna över Siena med 3-O igår. Grattis?! Ja, det tycker nog alla interisti att jag bör säga, men det skippar jag. Varför? Ja, vad tror ni själva? Det är ju tack vare de mutade domarna de vunnit såklart. Avundsjuk? Vem? Jag? Absolut INTE! Men enligt Lippi så förtjänade Inter mästerskapet.. Hmm, jasså?

Ännu en gång är man inte chockad och ännu en gång är det ingen som tror på mig men att Ancelotti är klar för Chelsea påstår i alla fall The Sun och tillsammans har man kommit överens om ett fyraårskontrakt. Jag kände det på mig, ja jag visste det! Tidningen skriver att hans kontrakt är värt 22 miljoner pund och det sägs att man diskuterat hans framtid efter förlusten borta mot Udinese. Ännu fler tränare försvinner från Italien och rekord måste de ha slagit, för icke tror jag att något land har bytat tränare lika ofta?! Att bli tränare för Roma har varit en dröm för mig en jäkligt lång tid, men vem vet, håll tummarna för mig så kanske jag lyckas slå igenom och lyckas stanna i den eviga staden..

ZZZZZZ..LATAN kommer att lämna Inter.. Ja hur många gånger har man inte hört det? Jag har precis som er tappat räkningen. Att han buades av sina egna fans mot Lazio lär jag aldrig glömma utan för alltid minnas men att rykten säger att han försöker sälja sitt boende är bara för komiskt. Det sägs även att han tackat nej till England (räck upp en hand om ni håller med mig om att han inte kommer platsa där) och att han blickar mot Spanien istället. Barcelona har man redan talat med men även Real Madrid är ganska intresserade. Själv är jag mer än hundra procent säker på att han lämnar Inter för att dra till Spanien eller England, dock låter Spanien mer lovande för honom för engelska ligan hade han aldrig tålt. Mina åsikter det ja, håller du inte med så får du gärna kommentera nedan!

Till sist sparar man det bästa sägs det och nu har det blivit bekräftat att Vinicio Fioranello genom Volker Flick bekräftat sitt intresse över att förvärva majoriteten av aktierna i AS Roma. Förhandlingarna pågår fortfarande och Rosella fortsätter att berätta att hon ABSOLUT INTE vill sälja men det är självklart ingen nyhet att man inte kan lita på henne. Personligen hoppas man starkt på det och det tror jag redan att ni vet. Att Roma däremot vill värva Diego är ingen nyhet och diskusionen om den nya arenan återstår att se, ingenting är klart än! Forza giallorossi!

SPR - CALCIO: INTER - SIENA

4 Comments

  1. Jag tycker Juventus gjorde fel som sparkade tränaren.

  2. krille

    smaskiga nyheter tjejen

  3. Zane

    du är så fucking grymm

Leave a Comment