Diego gör rätt som fruktar Hodgsons Fullham

 Diego ska ha sagt till The Sun att han fruktar Fulham inför Åttondelsfinalen.
”De är inte United men engelska klubbar är aldrig lätta att slå.”
Diego gör helt rätt som fruktar Fulham. Jag tycker ärligt talat att alla i Juventus borde frukta och ha stor respekt för Fulham inför den kommande Åttondelen annars kommer man att få ångra det.
Jag vet att Fulham inte är ett lag som på pappret borde kunna mäta sig med Juventus.
Men samtidigt vet jag också att Fulham har något annat. 
Man har Roy Hudgson på tränarbänken och man måste komma ihåg att är det något som Hodgson älskar så är det att slå i underläge.
Fulham är inget starkt lag på pappret men släpp ut dem på planen så ska ni få se ett lag som spelar effektiv fotboll. Kanske inte den roligaste men som jag redan var inne på i lördags så delas det inte ut stilpoäng i fotboll. Roy Hodgson har förstått det. Hodgsons styrka har alltid varit att spela så säkert som möjligt. Inte titta på hur laget spelar eller hur många mål man gjort utan på om man vunnit eller förlorat, det tror jag att alla kan skriva under på även de som anser att Hodgson är en fotbollsmördare som inte borde få finnas kvar inom fotbollen.
Jag förväntar mig att Fulham Managern i detta nu håller på att bygga mur framför Fulhams mål och en sak ska sägas att om han inte blivit fotbollstränare borde Hodgson ha blivit murare för det finns ingen som är så duktig på att bygga stabila försvarsmurar i fotboll som Hodgson.

Om vi ska titta på Juventus chanser så finns det i stort sett bara en taktik och det är att attackera aggressiv och köra på för full fart som en stor bulldozer och hoppas att man kan jämna Hodgsonmuren gäms med maken. 
Juventus kan inte vänta utan det är full fart från första avsparken.
Mitt tips till Juve är helt enkelt att man ser till att avgöra åttondelen så snart som möjligt annars kommer man att få slå händerna blodiga i sitt försök att riva muren.
Juventus har stjärnor som Diego och Del Piero.
Men som sagt Fulham har Hodgson.
Mitt tips är ändå att Juventus går vidare för det brukar bli så att kvalite i slutändan vinner över kämparglöd.

Leave a Comment