Direkt från Södertälje: Louay Chanko officiellt klar Syrianska FC

Det har snackats om det länge, men nu är det inte bara spekulationer – mittfältssjärnan Lolo Chanko är klar för Syrianska FC. Det bekräftades under klubbens presskonferens som höll hus denna eftermiddag. 

Mittfältaren ansluter gratis från Ålborg och gör sin första träning 1 mars för Syrianska. Den 32-åriga Lolo, som tidigare representerat klubbar såsom Hammarby, AEK Aten och Djurgården, har skrivit på ett kontrakt med klubben från Södertälje – men kontraktslängden som lyder är ännu inte bekräftat. Mer information lär komma senare. Dock har jag fått höra enligt en källa att kontraktet ska ligga på tre år.

Sedan från samma presskonferens bekräftades det även att Omar Jawo skrivit på ett nytt kontrakt den allsvenska klubben.

Egna tankar: Det känns lite som en saga det här, angående Chanko. Han uppfostrades i Syrianska FC som sin moderklubb och nu, nästan en karriär senare, så är han tillbaka. Fantastiskt, mer sånt!

5 Comments

 1. real deal

  Hur kan du skriva att chanko är uppfostrad i syrianska?

  Det e ren lögn.

  Han fostrades i bk lina fram tills han blev 14år
  bk lina blev syrianska han spelade där i ett o ch halvt för att sedan avsluta sin junior tid i assyriska, lollos första senior kontrakt va assyriska. han tillhörde assyriskas a-lag i 2år för att sedan gå tillbaka till syrianska 1 år och därefter blev det djurgården.

 2. Andreas Koskinen

  Oj, tack för informationen! Dåligt av mig helt enkelt.

  Framöver ska jag verkligen se över faktan något extra och inte bara ta information från sidor och individer!

  Hoppas du inte är allt för irriterad & ha en god kväll =)

 3. Hållkäften din jävla pajas!…Jag är Lolos kusin och jag vet att lolo aldrig spelat med assyriska!!

  Forza SYRIANSKA FC!!

 4. Sluta gråta din kossa, Han är en av oss, Laget Assyriska är grundat av folk från Tur-abdin så sluta gråta över erat namn !

 5. Andreas Karlsson…Brorshan lyssna inte på real deal,,,Lolos moderklubb är Syrianska FC!…DE vet hella SÖdertälje folket…Om du inte tror mig så kan du helt enkelt fråga Lolo så kommer du få se att han kommer säga till dig att Syrianska FC är hans moderklubb!

Leave a Comment