Diuf varnad av polis efter bråk med Gerrard

Enligt engelska tidningar så ska Blackburns anfallare El Hadji Diuf ha fått en varning av polis efter att ha fortsatt bråka med Liverpools kapten Steven Gerrard.
Bråkat gällde en situation på planen där Gerrard anklagade Blackburns Nikola Kalinic för att filma vilket ska ha starta ett bråk på planen mellan Diuf och Gerrard.
Diuf fortsatte sedan bråka med Gerrard när man gick av planen vid halvtid och Diuf ska då ha blivit tillsagd av polis om att lugna ner sig efte4rsom hans agerande ökade frustrationen hos en redan upprörd publik.
Polisen bekräftar till engelska Daily Mirror att man varnat Diuf men säger att man inte kommer gå vidare med det.
Efter matchen var Gerrard och Diufs bråk det stora snacket mellan de båda tränarna Rafa Benitez och Blackburn Sam Allardyce.
Big Sam ifrågasatte om inte även Gerrard hade betett sig olämpligt genom sina kommentarer till Diuf.
Bentiez svarade med att säga att det var Blackburns sätt att spela och prata om att vara föredömen för ungdomar.

Man kan lugnt säga att Steven Gerrard inte gillar El Hadji Diuf sedan dennes tid i Liverpool.
Gerrard beskriver Diuf i sin biografi som en spelare som bara gav allt när det var stora matcher men som inte kämpade en meter i vanliga liga matcher.
Gerrard menar också i sin biografi att det inte var Houllier som svek Liverpool när han värvade Diuf utan att det var Diuf som svek Houllier.

Jag personligen kan nog till viss del hålla med Allardyce att man även bör fråga sig vad Gerrrard sa till Diuf?
Vad gäller Benitez uttalande tänker jag inte kommentera det eftersom jag missade situationen då jag istället såg Ligacupfinalen.

Leave a Comment