DuttyP tillbaka igen…

Hej gott folk,

DuttyP är tillbaka igen…Efter en vecka i studio är jag åter och andas friskluft, anledningen är att jag har projekt med två artister i Prag så suttit i en studio och snickrat på beats, ett bra tag nu. Jag vet inte vad jag ska säga om hela VM kval grejen, känns lite avslagen. Tjeckien kryssar mot Nord Irland, jag kollade inte ens matchen om jag ska vara ärlig, satt och ölade efter en spelad fotbollsmatch. Intresserat var lågt från min sida. Kanske lika bra, med tanke på vad Sverige presterade under de båda matcherna.

Dagens händelser i Premier League var kanske inget oväntat från min sda. Robinho kanske fortfarande inte flyta ett helt lag, tippat enligt mig att sluta bakom storlagen trots allt. Om Robinho har is i magen tar hand detta första år i England för att komma in i spelstilen, kulturen och landet. För att senare tillsammans med den nya ägaren flyta laget mot nya höjder inför nästa säsong. Kul att Liverpool pippade United, inte att jag såg den matchen heller..men iallafall

Än så länge känns Serie-A lite avslaget, men tänkte iallfall så mig ner på någon sportbar och kolla Palermo vs Roma. Har som sagt tippat Roma högt i år. Zlatan & Co vann mot det andra laget från Sicilien. Annars verkar det inte vara mycket mera att tillägga, hösten verkar vara på intåg här i Prag. Ligorna har startat, serierna har börjat, kavajen på till jobbet och jag är höst-het som vanligt.

Alla fans…vi hörs snart.

med kärlek

/DUTTY P

Leave a Comment