EM 2012: Skadebekymmer för Hodgson

Tottenhams mittfältsmotor Scott Parker har pga skada stått utanför Tottenhams trupp under slutskedet av säsongen. Nu höjs frågetecken om den duktige mittfältaren kommer att hinna bli kurant i tid innan för sommarens EM.

Tottenham avslutar säsongen mot Fulham imorgon eftermiddag. I den ack så viktiga matchen för att säkra Champions Leaguespel får man återigen vara utan sin mittfältsdynamo Scott Parker. Det är en efterhängsen hälskada som gör att Parker missar säsongsavslutningen och nu höjs alltså frågetecken kring Parkers medverkan i sommarens EM.

Tottenhams manager Harry Redknapp säger till Soccernet att Parker inte kommer att kunna delta i Englands förberedande läger i Spanien som startar den 21 maj. England spelar sin EM-premiär mot Ukraina den 11:e juni och det ser alltså ut att kunna bli en kamp mot klockan för Scott Parkers del.

Sedan tidigare står det klart att Manchester Uniteds försvarstalang Chris Smalling inte kommer att vara aktuell för Englands trupp då han besväras av en ljumskskada.

Leave a Comment