Espanyol Kan Ställa till det för Barca

Espanyol kommer nog att chocka Barca med ett fint spel tror jag. Espanyol som numera har några stjärnskott vid namn Luis Garcia , Tamudo och de la Peña. Espanyol har öppnat ligan förvånansvärt bra. Vid seger blandar dom sig i topp-striden. Men Barcelona är alltid ett starkt lag eller inte alltid förresten haha. Man har öppnat med förlust mot Numancia och kryss hemma mot Racing. Men i tisdagsmatchen mot Betis så visade dom vägen, i första halvlek.

Eto´o med två mål direkt med Betis reducerar och Kvitterar till 2-2 med två fina mål. Gudjohnsen faställer slutresultatet 3-2 på Camp Nou.

Espanyol med sex poäng kliver förbi FCB om man nu vinner i Catalonien derbyt. En av mina kompisar är hängiven Barca-fan och han säger att detta kommer att bli en kanon-match. Jaa vem tror inte det.
Espanyol kanske vågar med en fräckis att gå offensivt från första början det sänkte Barca mot Numancia.
Milito skadad i Barca och Puyol måste ha det svårt efter att tappat kaptensbindeln till Xavi.

Mitt Tips: Barca 1-2 Espanyol

/Jonael

1 Comment

  1. Djärvt tips! Jag tror också att Espanyol har en bra chans att plocka tre poäng. Trots Barca segern senast mot Gijón så känns dem inte allt för stabila. Espanyol brukar spela bra på Nou Camp. Det var dem som spelade bort ligaguldet från blaugranas för två år sedan, när Tamudo nätade i 88:e matchminuten, då Oleguer misslyckas med en push-up.

    Tyvärr lär vi inte få se spelgeniet de la Peña ikväll då han fortfarande är skadad. Men spelare som Nene, Tamudo och Luis Garcia kan mycket väl skaka Guardiolas manskap. Något som är säkert är att vi kommer få se en mycket bra fotbollsmatch. Var så säkra.

Leave a Comment