FC Barcelona från grunden !

FC Barcelona möte tenerife på borta plan i helgen det var ett Barca utan Zlatan och Pique. FC Barcelona fick också stryk i veckan mot sevilla i cupen med 2-1. Tenerife är också väldigt hemma starka för att vara nya i La Liga. Det var inte någon jättestämning i barca gänget det såg man på inställningen i början av matchen. Tenerife skapade 3 stora chanser och det var samma person fick alla chanser Alfaro offensiv mittfältare i hemmalaget. Barcelona var väldigt dåliga och okoncentrerade i sitt vanliga säkra passningaspel. Men de har ”the special one” så han ordnade 3 mål. Det första i 35 minuten nästa i 46 minuten sen de snyggaste å sista i 75 minuten. En kylig chip över målvakten vid straffomtådet linjen. Men en annan sak jag tänkte på att det var 7 av 11 spelare från barcalonas ungdomsakademi sen senare kom pedro också in å gjorde sitt 5 mål för säsongen. En spelare till som utmärkte sig var Bojan som assisterade till alla messis mål som var fina framspelningar.

Man brukar säga att vilja slår klass det var sant i början av matchen men när klassen tog till viljan så var de ostoppbara.

Jag är ett Barca fan men ett lag som Barca i denna match spelade med hela sitt kataloniska hjärta!!

Matchens lirare Lionel Messi även kallad ”The Special One”