FC St. Pauli är tillbaka i Bundesliga med besked

FC St. Pauli är tillbaka i Bundesliga för första gången sedan 1991. Laget från Hamburg hamnade i underläge i deras första match mot Freiburg på bortaplan i den 78:e minuten, då trodde många att det var kört. Men de reste sig och vände på 7 minuter till hela 3-1. Målskyttar var för St.Pauli: Fabian Boll, Richard Sukuta Pasa och Fin Bartels. En stor bedrift och ett bevis för de andra lagen att de inte är några slagpåsar.
Den stora matchen för St. Pauli kommer den 18:e september i derbyt mot Hamburg. Räkna med en match som kommer innehålla allt och en stämning på läktaren som kommer innehålla allt. Missa inte det!

Mästarna Bayern Munchen vann hemma mot Wolfsburg med 2-1.  Thomas Muller öppnade målskyttet i den 9:e minuten efter att tagit med sig bollen i luften och  skjutit in den på helvolley i mål, mycket snyggt. Den pålitlige målskytten Edin Dzeko kvitterade på nick efter en hörna. I den 90:e minuten avgjorde Bastian Schweinsteiger mötet efter att han löpt fri mot bortre stolpen och satte dit den.