Förberedelserna i full gång inför EM 2012

Det var ett bra tag sen jag uppdaterade min blogg. Jag kände därför att det var på tiden för ett nytt inlägg.

Förberedelserna är i full gång inför sommarens EM. Vi på Fotbollsoraklet.se ska göra allt vi kan för att bevaka mästerskapet på ett så bra sätt som möjligt. Just nu går vi igenom alla lag som är med i EM. I vår laggenomgångar försöker vi gå lite mer på djupet och försöka hitta det intressanta i varje lag. Vi ska även intervjua några personer inför EM för att se vad dem tycker.

Har du några andra förslag på vad vi kan göra?

***

Jag ska ner till EM i sommar. Det ska bli fantastiskt kul. Jag ska bo på Camp Sweden och SVT var för ett tag sen nere och gjorde ett reportage om campingen. Här kan du se det. Det ligger i slutet av klippet:

SVT Play – Camp Sweden

***

Följ gärna mig på Twitter: Mattiassrensson

Leave a Comment