Forlan är inte säker

Atletico Madrids anfallare Diego Forlan,30, har ännu inte bestämmt sig om han skall stanna i Madrid klubben. Han säger dock att han trivs mycket bra i sitt nuvarande lag Atletico Madrid. Anfallaren är het på transfermarknaden efter att han har vunnit både skytteligan i La Liga och guldskon detta år. Många nyhetssidor har placerat Forlan i Barcelona, om Barcelona nu erbjuder rätt pris till Atletico kan en övergång bli möjlig.

Men dock så sägs det också att Barcelona ska lägga bud på Inters anfallare Ibrahimovic. Guardiola har sagt till styrelsen att de ska lägga bud. Personligen hoppas och tror jag att Zlatan blir kvar i Italien. Hans spel passar helt enkelt perfekt in i Inter. Och det ska krävas mycket pengar för Inters del om han nu ska lämna.

Diego Forlan säger så här om en övergång.

– För att jag ska tacka ja till ett bud så måste det vara mycket bättre än vad jag har nu i Atlético. Om förutsättningarna är desamma så stannar jag eftersom att jag är lycklig här.

Det säger ju ganska mycket bara det. Han trivs jättebra, laget har en mycket bra lagmoral. Ingenting kan bli bättre nu när dem också slutade på Champions League plats.
diego_forlan

Jag tror att han stannar i Atletico, vad tror du?

3 Comments

 1. Fredrik

  Tror du verkligen det? Eller vill du bara det 😉

 2. Hoda Merei

  – haha vafan ska han göra i barca, låt han stanna i atletico, snubben är fan 30 bast!

 3. Mattias

  Menar det han skall stanna! hah
  klart jag vill det.

Leave a Comment