Förstår inte vad Berhalter ska göra med Hammarby

Ibland kan det vara bra att en utländsk tränare kommer in i en klubb och ändrar synen på fotboll. I detta fall tror jag att Hammarby väljer att satsa på fel kort. Hans tidigare tränarkarriär är i princip lika med noll. Visst, han har tidigare varit Ass.tränare. Men mer än så är det egentligen inte…

Han har inte högsta tränarutbildning, något som han nu ska skaffa om man ska tro honom. Man behöver förvisso ingen utbildning för att lyckas, det har vi sett tidigare. Men jag får inga bra vibbar utav detta…

Han säger att han känner David Beckham. Chanserna att de värvar Beckham är minimala.. Hm, att ens nämna det. Beckham kommer nog om han får frågan!

Citat:
”Jag är vän med David Beckham
Ok, då vet vi det..

”Jag har spelat i Europa i 15 år så jag har känt till Hammarby för alltid känns det som..”
Yeah.. Right!

Leave a Comment