All posts in Mattias Sörensson

Förberedelserna i full gång inför EM 2012

Det var ett bra tag sen jag uppdaterade min blogg. Jag kände därför att det var på tiden för ett nytt inlägg.

Förberedelserna är i full gång inför sommarens EM. Vi på Fotbollsoraklet.se ska göra allt vi kan för att bevaka mästerskapet (mer…)

Nesta, Gattuso och Ambrosini förlänger troligtvis med Milan

Tio spelare sitter på utgående kontrakt i Milan. Klubben har dock bestämt sig för att minst tre ska stanna. Nesta, Ambrosini och Gattuso är de tre spelare som klubben vill förlänga med. Enligt mig tycker jag inte det är nödvändigt (mer…)

Allegri sitter osäkert

Milans tränare Allegri sitter osäkert. Enligt italienska medier har det kommit uppgifter om att Zlatan och Allegri hamnat i nytt bråk. Dessutom är Milans ägare Silvio Berlusconi inte nöjd med Allegris arbete. Berlusconi har tidigare (mer…)

Fokus på Europa-platsen..

Mål i massor under söndagen. Roma inledde fotbollssöndagen med att köra över stackars Novara. Segern skrevs till 5-2 efter en fin uppvisning på Olimpico. Hos Roma-supportrarna lever fortfarande hoppet om en Europa-plats. Får Roma igång (mer…)

Det bästa som kunde hända Inter

Inter sparkade nyligen sin tränare Ranieri. Ett beslut som var det bästa möjliga för klubben. Samtidigt var han också ett av de bästa alternativ att ta in när de skulle tillsätta ny tränare efter Gasperini. En perfekt ”mitt-i-säsongen-tränare”. (mer…)

Ladda upp inför Arsenal-Milan!!

Här nedan hittar du lite fina youtube-filmer som taggar upp dig inför Arsenal-Milan.

Några konstanteranden från sjuksängen

Helgen har tillbringats i sjuksängen. Att vara sjuk är aldrig en höjdare särskilt inte när man har hög feber, glädjande var dock att man spelade hem lite pengar och att Milan gjorde en jävligt bra insats.

Milan vinner imponerande (mer…)

Milan-Juventus… Avgörs det nu?

Det blir en kort artikel med lite tankar inför Milan-Juventus.

Milan-Juventus sparkar igång imorgon 20.45 på San Siro. Enligt många är detta matchen som avgör ligan. Att det helt av avgör tror jag inte, men morgondagens resultat kommer (mer…)

Rundvandring i Swedbank Arena

Just nu sitter jag på en buss hem från Stockholm. Jag följer Cesena-Milan så mycket jag bara kan. 3-1 i skrivande stund till mitt kära Milan efter mål av Muntari, Emanuelson och Robinho. Kul att nyförvärvet Muntari kommer in och gör (mer…)

Zlatan visade vägen

Innan matchen Milan-Arsenal har jag varit nervös ett bra tag. Nervositeten inför Champions League-mötet började när jag först fick veta att lagen skulle ställas emot varandra. Eftersom jag känner till Milans svagheter vet jag hur mycket (mer…)

Load More