All posts in Tysk fotboll

Ranking av Champions League-lagen

Neymar vs Real MadridImorgon, tisdag, sparkas kvartsfinalerna i Champions League igång och det bjuds på flera spännande möten där Barcelona mot PSG samt Real Madrid mot Atlético får ses som de hetaste. I denna artikel rankar jag lagen utifrån deras form (mer…)

Schalke värvar Kevin Prince Boateng och Aogo

Kevin Boateng lämnar Milan som han har spelat för sen 2010. Övergången slog ned lite som en bomb här under förmiddagen då det inte ens funnits rykten om att han skulle lämna Milan. Det har ej funnits några rykten om en förstärkning (mer…)

Krönika: Det är nu det börjar

Det finns perioder under året som känns mer eller mindre roliga. Fråga genomsnittssvensken hur han känner för novembermånad så får ni höra. Sommaren är naturligtvis den stora höjdpunkten för majoriteten av oss svenskar. Sol,bad,grillning,semester (mer…)

Målrik drabbning mellan Schalke04 och Hamburg

Schalke04 hade sin första hemma premiär i ligan på 5år. Schalke har av tradition svårt att vinna just den där första matchen och HSV har under åren visat sig vara ett lag man har svårt att vinna mot. Men många trodde trots detta att (mer…)

Dortmund krossade Augsburg

]Ett piggt Augsburg tog emot Dortmund i eftermiddag. Augsburg var riktigt nära 1-0 och flera tveksamma ingripanden av Dortmunds andremålvakt i luftspelet fick det att kännas som att Augsburg kunde skrälla. Men mitt under detta fick (mer…)

Supertalang klar för Schalke04

Enligt Bild.de är Leon Goretzka klar för Schalke för ca 4 miljoner euro. Gortezka ses som en av de största talangerna av alla fotbollsspelare som är födda 1995 och skulle troligen kunna gå rakt in i Schalke04s lag redan tills nästa (mer…)

Ifrågasatt domare dömer Champions League finalen

Den 41 år gamla Rizzoli har varit som domare sedan 2002. Han har tidigare dömt stormatcher som Europa League-finalen år 2010 och kvartsfinalen mellan Frankrike och Spanien i EM-2012.

Rizzoli hör till de domare som kommer att döma (mer…)

Troliga startelvor till Champions League finalen

Götze kommer saknas i Dortmundslag. Det skall sägas att det ändå är osäkert om han skulle spelat med tanke på att han är klar för Bayern tills nästa säsong. Dortmund har fått tillbaka Hummels som var osäker då han skadade sig i sista (mer…)

Dortmund intar London

Dortmundsfans intar London inför kvällens Championsleague final

Dortmund intar London

Dortmund intar london

En svag första halvlek sänkte Arsenal

Kvällens på förhand hetaste match, den mellan Arsenal och Bayern München utspelades på Emirates Stadium i London. Oddsen inför matchen var intressanta. En vinst för Arsenal skulle ge fyra gånger pengarna medan motsvarande för Bayern (mer…)

Load More