All posts in USA

Varför du bör se kvällens MLS-final

Som inför många säsonger och inför många ligor tänkte jag att denna säsongen då ska jag verkligen följa MLS seriöst. Men det är en satsning som gett blandade resultat, jag har följt med men för sällan faktiskt sett matcher.

Men som (mer…)

Frågetecken kring New York City FC

New York City FC kommer bli nästa lag i MLS från och med 2015. Baseboll-laget New York Yankees och Manchester City har gått ihop för att göra det till verklighet.

Men är det verkligen en bra idé för någon?

Frågan kanske inte är rätt (mer…)

MLS 2012 – En ligapreview om "Soccer"

Det som ligger till grund för mitt ganska nya och möjligen temporära intresse för MLS kan bero på flera orsaker.

Till exempel har jag alltid gillat många olika sorters fotboll och sport. Dessutom är det svårt att inte gilla delar (mer…)

Dempsey sänkte italienarna

Dempsey firar - Foto: Valerio Pennicino

USA tog hem sin första seger någonsin mot Italien när man vann med 1-0 i en vänskapsmatch på Luigi Ferraris (mer…)

Truppen till USA-matchen spikad

Gianluigi Buffon kan bli den målvakt med flest landskamper för Italien om han får chansen mot USA på onsdag. Han delar just nu tredjeplatsen totalt med Dino Zoff (bägge 112 matcher). Före sig i tabellen har de Fabio Cannavaro (136) (mer…)

Ronaldo : Jose Mourinhos tuffa träningar har gett Real Madrid resultat !

Igår natt svensk tid stod det klart att Real Madrid vann mot La Galaxy efter siffrorna 4-1. Målen gjordes av Cristiano Ronaldo, Jose Callejon, Joselu och Karim Benzema. Adam Cristman gjorde målet för Galaxy.  Spelet såg för det mesta (mer…)

Ljungberg klar för Chicago

Fredrik Ljungberg blev inatt helt klar för spel i Chicago Fire nästa säsong. Svensken stannar alltså kvar i USA och MLS, men byter Seattle mot Chicago.

– Jag har länge funderat över nästa steg i min karriär och jag är glad över att (mer…)

Henry:"Jag vill tillbaka till Arsenal"

Thierry Henry lämnade förra veckan Barcelona för spel i USA och New York Red Bulls. Trots att han har signerat ett kontrakt på 4,5 år, drömmer han om att en dag kunna återvända till klubben han lämnade 2007, nämligen Arsenal. Han (mer…)

Kul att ses tack och adjö USA

 USA är utslaget ur VM. Man slås dessutom inte av en motståndare som är övermäktig eller på ren otur. Man slås ut för att man inte varit tillräckligt effektiva och för att man i början av matchen vägrade släppa det strukturerade försvarsspel. (mer…)

Kvällens match är något extra

kvällens match spelas mellan Ghana-USA. En match där ingen ses som riktiga favoriter. Troligaste resultatet är nog ett kryss men jag tror och hoppas att USA tar det.

Jag gillar både Ghana och USA och det är väldigt tråkigt att ett (mer…)

Load More