All posts in Veckans

Veckans lag i Premier League

Eden Hazard; foto: Ben Sutherland

Eden Hazard; foto: Ben Sutherland

Fotbollsoraklet har plockat ut de bästa spelarna från helgens Premier League-omgång och satt ihop Veckans lag med formationen 3-5-2.

Målvakt: (mer…)

We own football – avsnitt 1


Fotbollsoraklets nystartade podcast – We own football – gör idag comeback. I detta avsnitt diskuterar vi Champions League-lottning, vad som har hänt under året, dessutom tar vi ut årets lag och mycket mer! Lyssna på programmet nedan.

Programledare: (mer…)

Allsvenskan – sämre än sitt rykte?

Veckans svenska bataljer i de europeiska fotbollscuperna har visat på att det är en stor skillnad på vår verklighetsuppfattning och verkligheten själv. Vår stolta Allsvenska verkar inte skrämma vettet ur lag från mindre ligor. Sannolikt (mer…)

Allsvenskans kollektiva självmord

Så har det hänt igen. En hemmaklack hos en Stockholmsklubb har skämt ut sig. Den här gången har det eventuellt gått så långt att en motståndarspelare skadats av att klacken kastat in föremål.

I media hävdar Djurgårdens talesperson (mer…)

Intressanta Derbyn Del 4: Paraguay

Den fjärde delen i denna artikelserie hadlar om Paraguay och det heta, passionerade derbyt mellan huvudstaden Ascuncion´s två giganter Cerro Porteno och Olimpia. Allting började för 111 år sedan, nämligen 1901 då Holländaren William (mer…)

Årets bästa/sämsta från varje liga!

Under säsongen har vi kört rubriken ”Veckans bästa/sämsta”. Som en avslutning på året som gått från ligorna så kör vi en – Årets bästa/sämsta. Vi tar med det som har varit bäst och sämst från varje liga! Varsågoda!

England

Årets bästa (mer…)

Veckans bästa/sämsta från varje liga!

Fotbollsoraklets omtyckta artikelserie fortsätter att leverera. Idag, måndag, publicerar vi allt det bästa och sämsta från helgens toppfotboll i Europa. Missade du det bästa eller sämsta från din liga? Du hittar det här!

England

Veckans (mer…)

Klassiska Derbyn Del 2: Syd- Korea

Det derby som jag skall skriva om i denna del är dom heta och intensiva matcherna mellan Pohang Steelers FC och Ulsan Hyundai Horangi FC.

Pohang Steelers FC grundades 1973 som Posco FC men blev en proffessionell klubb först 1984. (mer…)

Veckans bästa/sämsta från varje liga!

Veckans bästa/sämsta är återigen här. Eftersom Manchester-derbyt spelades igår valde vi att flytta fram Veckans bästa/sämsta en dag. Hoppas ni inte har något emot det. Men, nu är det här igen! Här finner du det bästa/sämsta från din (mer…)

Intressanta Derbyn: Del 1 Ukraina

Det dörsta derby jag skall skriva om idag är det Ukrainska mellan dom båda giganterna Dynamo Kiev och Shakhtar Donetsk.

Sedan självständigheten och grundandet av den oberoende Ukrainska Premier League 1992, så har mästerskapet varit (mer…)

Load More