Genomgång av VM Grupperna-Grupp A

Matthew Booth-En publikfavorit bland Sydafrikanerna. Låt inte fansen lura dig när han rör bollen. Dem buar inte. Dem skriker bara ut hans efternamn. Booooooooottttttttthhhhhh!

Matthew Booth-En publikfavorit bland Sydafrikanerna. Låt inte fansen lura dig när han rör bollen. Dem buar inte. Dem skriker bara ut hans efternamn. Booooooooottttttttthhhhhh!

SYDAFRIKA: Bafana Bafana. Hemmaplan och ett sjukt bra stöd från läktaren.
De sydafrikanska fansen kommer nog hålla oss vakna framför TV med sina förskräckliga ”Vuvuzelas”. Trots detta kan dem förhoppningsvis bjuda på ett bra spel på planen också. Det är vad jag tror i alla fall. Låt säga så här. Sydafrika går vinandes ur  Grupp A. Men åker i kvarten.
Men däremot, om Sydkorea kunde fixa det 2002. Varför skulle inte då Sydafrika kunna fixa det i år?

FRANKRIKE: Har en stor press på sig. Inte minst förbundskaptenen Domenech. Klara sig precis vidare till slutspel. Men ryker sen i åttondelsfinalen.
Fattar fortfarande inte varför Benzema inte har blivit uttagen. Även om han var blek och bänkad i Madrid så är det oförståeligt att man inte chansar med honom i en 23-mannatrupp.

MEXICO: Har en ung trupp med sig och saknar en stjärna. Tre matcher. Sen är det över.

URUGUAY: Även här tar det slut efter tre matcher. Har ett medgångs gäng med sig. Antingen funkar det skit bra.
Eller så blir det helt värdelöst. Jag tror på det sista.

1 Comment

  1. Grotesco

    Om man ska göra en bra genomgång av VM grupperna så ska man göra det korrekt. Ni fullständigt struntar i de sista lagen. Lite mer bakgrundsinformation om Mexiko och Uruguay och varför dem spelar i VM hade ju inte varit fel. Sen hade det heller inte skadat att Uruguay har Suarez som vann skytteligan i den holländska ligan med sitt Ajax samt Forlán som vann guldskon förra året.

    Slarvigt!

Leave a Comment