Genomgång av VM Grupperna-Grupp D

AUSTRALIEN: Svår tippat lag. VM 2006 gick det väldigt bra för dem. Då under ledning utav Guus Hiddink. Nu Pim Verbeek. Vi har nog alla läst Australiens 28 åriga målvakt, Brad Jones. Som har lämnat Australiens trupp pågrund av att hans 4 åriga barn har fått cancer. Detta tror jag kan inspirera Australien lite mer. Och jag tror att deras killar kommer gå ut och spela för just honom och hans familj. Nu när detta har hänt så hoppas jag lite mer på Australien än vad jag gjorde innan. Så därför tror jag att Australien tar sig till slutspel.

GHANA: En annan del till varför jag tror på Australien i stället för Ghana är att Ghana kommer sakna sin absolut största stjärna. Michael Essien. Ghana har ju en bra trupp ändå. Men Essien hade tagit deras trupp till en annan nivå. Men vilken jämn grupp vi kommer få här..

SERBIEN: Har en tuff backlinje. Med ett lag som ser ut att ha kapacitet att klara sig vidare. Men frågan är om huvudena hänger på i motgång? Men som sagt, mycket jämn grupp..

TYSKLAND: Är ett lag som man aldrig kan räkna bort från titelstriden. Frågan är om man klarar sig utan Ballack? Men jag tar Tyskarna som vinnare av Grupp D. Och hur långt kan dem gå? Kvartsfinal? Semifinal? Final?

Leave a Comment