Genomgång av VM Grupperna-Grupp E

DANMARK: Jag vet inte vad jag ska tycka om Danmark. Hata eller älska? Hur dem tog sig till VM förstår jag faktiskt inte. Imponerade inte alls på mig. Men när Morten Olsen fick se gruppen dem ska spela i lär han blivit glad. Nu stärktes chansen för ett VM slutspel. För den gruppen dem har hamnat i är inte alls svår. Jag vet inte riktigt vem jag ska hålla som favorit till andra platsen. Danmark eller Kamerun? Och hur många mål gör Bendtner? Hur som helst, danskarna har en bra chans i den här gruppen.

HOLLAND: Att Holland är favoriter till att vinna den här gruppen vet vi nog alla. Jag ser även holländarna som en god utmanare till VM guldet. För att deras chanser enligt mig ska stärkas krävs det en frisk Arjen Robben. Som dem inte har för tillfället. Men Holland ser jag som givna vinnare av gruppen. 9 av 9 poäng?
I Holland tror jag även vi kommer få se en skytteliga vinnare när hela VM summeras. Nämligen, Robin Van Persie.

JAPAN: Förbundskapten Okada har en tuff uppgift framför sig.  Men jag tror att det blir lite för tufft för dem. Japanerna kommer sist i gruppen. Tyvärr. Däremot sätter jag ett litet varningstecken på, Shinji Okazaki. 16 mål på 26 matcher i landslaget. Rätt skapligt resultat..

Ska Holland gå hela vägen?

KAMERUN: Samuel Eto’o. Är denne mannen på humör kan han leda sitt Kamerun vidare till slutspelet. Hans snabbhet, smidighet och målfarlighet är något som Kamerun kommer ha stor nytta utav. 43 mål på 92 landskamper. Även det ett fint resultat. Men en annan man som är med i Kameruns VM trupp är den 22 årige Alexander Song. Man får inte glömma bort att Alex har en stor defensiv kvalitet. Som Kamerun också kommer ha stor nytta utav.

Leave a Comment