Genomgång av VM Grupperna-Grupp G "Dödens grupp"

BRASILIEN: Truppen kryllar av stjärnor. Och för mig är dem stora utmanare till guldet. Brasilien testas direkt i gruppen. Där Elfenbenskusten, Nordkorea och Portugal kommer stå för motståndet. Jag tror att brassarna vinner gruppen. Obesegrat. Hur det sen går i slutspelet är svårt att säga. Men eftersom att jag tidigare har sagt att brassarna ska ta sig hela vägen till finalen så får jag stå fast vi det. Brasilien tar sig till final. Argentina mot Brasilien? Vilken final!
Som jag sa så krylla truppen av stjärnor. Dani Alves, Maicon, Lúcio, Fabiano, Robinho, Kaká… Förbundskaptenen Dunga valde ändå att lämna en utav världens största anfallstalanger hemma, nämligen Pato.
Som sagt, Brasilien vinner gruppen och tar sig till final. Där dem förlorar.

ELFENBENSKUSTEN: Var min favorit till andra platsen i gruppen tills Drogba blev skadad. Nu kommer det bli svårt att gå vidare. Om inte Drogba blir rekordfrisk. Kampen om andra platsen kommer bli skit tuff. Och jag ser det som att allting avgörs i första matchen. Nämligen den i mellan Elfenbenskusten och Portugal. Hur slutar det då? Jo, oavgjort? Haha, jo jag menar det. Det känns som att ett oavgjort resultat är troligast. Då avgörs allt i målskillnad. Så då säger jag Portugal.
Truppen består utav många världsspelare. Kommer bli intressant och se hur Svennis hanterar det här..

NORDKOREA: Jag kan inte se något annat än att Nordkorea kommer sist i gruppen. Ska oerhört mycket till för att något annat ska ske. Men man ska ju aldrig säga aldrig. Under har ju skett förr. Trots att jag faktiskt sitter och hoppas lite på att Nordkorea ska bli året skräll, gå och vinna hela Grupp G. Och sen invadera alla andra lag i slutspelet. Men att detta skulle ske ser jag som lika troligt som att AIK skulle kunna ta sig till Champions League.
Tar man sig en titt på deras trupp så ser man att dem bara har en spelare som spelar utanför Asiens gränser. Nämligen Hong Yong-Jo, som vi hittar i Ryssland.

PORTUGAL: Som jag sa tidigare så tror jag att Portugiserna tar sig vidare med hjälp utav målskillnad. Men sen när dem väl kommer ut i slutspelet ser jag ett slut på deras VM resa. Portugiserna kommer inte ha en chans. Dem ska i stället vara glad över att Drogba blev skadad. För annars hade han skickat Cristiano Ronaldo och hans svindyra hårgelé tillbaka hem till Portugal efter bara tre matcher.

Leave a Comment