God jul på er alla!

Just nu har jag en fantastisk julstämning. Typ som en sådan känsla man hade när man var barn och verkligen såg fram emot julen. Det ska bli fruktansvärt skönt att få vara lite ledig och bara det lugnt. Sånt behöver man. Man glömmer lätt bort att kroppen behöver vila i all stress..

Jag hoppas att ni alla läsare får en fantastisk jul. Har ni något speciellt på önskelistan? Då tänker jag inte ett inslaget paket, utan någon spelare i januarifönstret kanske.

***

Milan går in i julvilan som mästare i Serie-A. Det måste vara otroligt skönt för Milan att ha vänt på den dystra inledningen till något bra. Jag hoppas att de kan fortsätta att ge oss supportrar bra resultat efter juluppehållet. Sen hade det varit oerhört skönt att se Zlatan i form efter jul. Det hör inte till vanligheterna. Hans form brukar alltid dippa en aning. Kolla bara på förra säsongen.

Milan förhandlar om Tevez idag. Jag hoppas att det leder till något bra. Det hade varit förbannat gött att få honom till Milan!

***

Följ mig på twitter: Mattiassrensson

Vi hörs!

1 Comment

  1. haha

    Hahahah Zlatan sköööön alltid Hahaha!! Cassano go e han saknar honom fett mkt

Leave a Comment