– GRATTIS BARCELONA !

Ta texten med en nypa salt !

CL-finalen missade väl ingen? BRA! Tänkte väl det, inte missar man en sådan match väl? Som jag sa till alla mina kompisar, barcelona vinner ikväll, manchester har ingen chans och var det någon som lyssnade på mig? NÄ! Alltså ni vet inte så tröttsamt det är att folk tror att man har fel bara för att man är tjej?! Anyway, skit i det. Första halvlek var fan riktigt boring, vet ni så nära jag var på att somna? Åh tro mig ni vill inte veta alltså. Manchester dominerade de första minuterna men det höll inte hela vägen fram då de blev kassare och kassare så fort tiden tickade. Ganska chockande när till och med Simon Bank tror att Manchester vinner ikväll, men honom är jag inget stort fan av men det känns så underbart att ha rätt när så många har fel. Eto’o gör första målet, skriken kommer upp till en helt ny nivå och jag blir gladare än någonsin. Barca tar ledningen och klart som fan att man hejade på Barca, det gjorde fan alla romanisti ikväll. Tror ni verkligen att vi vill att något lag som mancheter ska vinna på romersk mark? HELL TO THE NO BABY! Andra halvlek var lite mer spännande, det hände fler saker men manchester skämde bara ut sig mer och mer. HAHA så synd alltså. Ronaldo som då var matchens kassaste samt skämmigaste spelare hade en crush på puyol och var efter honom hela tiden. Det var nog lockarna som lockade om ni frågar mig alltså. Fattar inte hur man kan gilla ronaldo och fattar heller inte hur tjejer kan tycka han är snygg. Men skit i det, Messi stod däremot för andra målet, en fin jävla nick alltså. Herregud så vacker den var. Tappade nästan andan, HAHA nä men lätt ett av årets finaste mål. Rooney såg man inte mycket utav och lika bra det, jävla köttare! Däremot är jag jäkligt impad av manchesters målvakt, van der sar, herregud så grym han är. Doni, ich love u men fan vad fett om vi hade haft van der sar i truppen alltså.

HAHA GRATTIS TILL SEGERN BARCELONA, ni förtjänade vinsten ikväll!
Däremot är det en annan femma hur ni hamnade i finalen, jag tror alla vet vad jag menar.
HOST CHELSEA HOST!

GODNATT!

messsi

12 Comments

 1. Edina

  Kunde inte sagt det bättre själv =), Barcelona förtjänade och vinna samt att United inte hade något o komma med.. Förutom att Ronaldo ska gråta som en bebis som vanligt.

  • Hoda Merei

   – hahahaha glad u liked it , var mest som ett ”skämt-inlägg” 🙂
   HAHAHAHA ja men som jag nämnde i texten, ronaldo blev nog kär i puyol, lockarna lockade u know 😉 hahaha!

 2. krille

  hahahahahahha så rolig du e!
  dagens garv!

 3. Abbe

  ”Det var nog lockarna som lockade”

  hahahahaha skön du e !

 4. Mattias

  Barcelona var värda guldet.. men men, hur dem kom till finalen är en annan sak.. haha

 5. Carl Johan

  Hahaha, skön artikel 😀

 6. PFC

  Nice blogg! Spana in studentlaget Pars FC! Skrev också om finalen!

 7. Albert

  hahaha jag hörde att du sa att manchester kommer vinna 😛 haha barca i hjärtat säger jag !

  • Hoda Merei

   – haha neh det har jag ju inte sagt ? vart fick du det ifrån ? HAHA jag visste barca skulle vinna och jag hejade på dem under finalen som sagt! HAHA ;D

   tack för alla andra kommentarer allihop, haha trodde inte någon skulle gilla den och att mattias skulle skriva ”nä men skärp dig hoda” HAHA ;D FORZA ROMA!

 8. Youssif

  my love <3

 9. k

  HAHAHAHAHAHAHA BÄSTA ARTIKELN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment