Manchester Uniteds hackkyckling klar för Everton

Manchester Uniteds kanske mest kritiserade spelare, Darron Gibson, är klar för Everton Football Club.  Det bekräftar klubbarna på deras officiella hemsidor. Gibson har skrivit på ett kontrakt som lyder 4,5 år framåt.

Darron Gibson har under åren i Manchester United inte haft det så lätt. Dels har han inte fått speciellt mycket speltid och sedan när han väl har fått chansen – då blir han allt som oftast kritiserad utav supportrarna. Men nu blir det troligtvis en ändring på detta. Den hårt kritiserade innermittfältaren har nämligen skrivit på ett kontrakt för Everton och därmed lämnar han moderklubben, Manchester United.

Darron, som har kritat på ett 4,5 års-kontrakt för The Toffees, har efter skador och petningar under hösten endast fått spela en enda match för serietvåan, Manchester United.

En avgörande faktor till övergången kan ha varit den före detta Everton-spelaren, Wayne Rooney – i alla fall om du frågar Darron Gibson själv. ”Rooney sade att det var en fantastisk klubb och att han verkligen njöt över tiden i Everton”, sade Gibson till Evertons officiella hemsida.

Till Manchester Uniteds officiella hemsida så valde manager, Sir Alex Fergerson, även att hylla den 24-åriga irländarens beslut att gå till Everton. ”Det är ett bra drag för Darron. Han behöver få igång sin karriär”

3 Comments

  1. Andreas Koskinen

    Lämna gärna en kommentar om artikeln. Min första artikel här och vill gärna veta vad ni tycker? 🙂

  2. leo

    bra o enkelt skrivet enligt mig.. men de e frågan om han inte passar mkt bättre i United???

  3. Andreas Koskinen

    Tack! 🙂 Men samtidigt så lär han ju få större chans att få spela mer matcher i Everton och det är nog det enda han vill nu?

Leave a Comment