Håkan Jeppsson tar över Malmö FF

På torsdags kvällen valde Malmö FF ut en ny ordförande, han heter Håkan Jeppsson. Det här blir klubbens tredje ordförande på 70 år. Håkan ersätter den förra ordföranden Bengt Madsen, som redan i mitten av januari sa att han kommer lämna ordförande posten. Madsen satt på ordförande tronen i elva år. Madsen  fick en tung start i Malmö , första året i Malmö åkte dem nämligen ut ur Allsvenskan. Men 2001 var man tillbaka och 3 år senare tog man guld.                                         

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Håkan Jeppsson var valberedningens förslag att leda föreningen som fyller 100 år den 24 februari i år.                                                                                                                      
Samtidigt fick man ta fram förslag till nya styrelseledamöter eftersom bland andra förre spelaren Krister Kristensson inte ville fortsätta. Han tyckte att kritiken mot Bengt Madsen varit osaklig och osmaklig, och pekade på att Madsen var en drivande kraft i att bygga den nya arenan som invigdes förra våren.
Man har satt upp tydliga mål för detta år och dem är att man ska vinna Allsvenskan och ha ett publiksnitt på 18 000.
Mina tankar om händelsen:
Malmö har startat om på nytt känns det som. Ny sportchef, ny ordförande, ny assisterande, och så är ju Joseph Elanga tillbaks. Klubben fyller 100 iår och då är det väl ändå ett perfekt tillfälle att vinna sm guld eller?
Som sagt klubben fyller hundra och detta gör så att pressen på spelarna och ledarna stiger. Hamnar man inte på en topp 4 placering i år, så ska Rolle bort känns det som. Rolle har haft mitt fulla stöd sen han kom till klubben, men det börjar ta slut nu. Jag vill ha ett sm guld!
För att det ska ske så behöver man ha en skadefri trupp, killar som vill vågar och kan, stöd från läktaren och tur.
Pelle Svensson ställer hårda mål för säsongen och det är mycket bra. Ett publiksnitt på 18 000 ska vi klara av, ett sm guld ska vi också klara av, i allafall om man bara kollar på truppens kapacitet, vi har rutin, vi har talang, vi har bra försvar, vi har ett bra anfallspar, vi har ett okej mittfält, vi har ett grymt bra spel och vi har sveriges bästa fans!
Fansen är det viktigaste, om vi ger laget stöd hela året ut så kommer vi klara av topp 4.
En för alla, alla för en !

Chrille

Leave a Comment