Harry behöver inte Joe

Det har prats om att Tottenham kan komma att köpa Chelseas Joe Cole när hans kontrakt går ut i sommar. Det avisas nu av Tottenhams tränare Harry Redknap.
”Jag vet hur bra Joe är för jag var hans manager i West Ham – men jag har många suveräna mittfältare här.” säger Spurs manager i en intervju.
”Jag saknar inte spelare som imponerar i offensiven.”
Redknap pekar på spelare som Aaron Leenon, Luka Modric, David Bentley och Niko Kranjcar. Att Redknap sedan fortsatte att hylla Nik Kranjcar som årets värvning då han bara kostade 2,5 miljoner pund när han köptes från Portsmouth och har imponerat sedan dess. Framförallt är det faktumet att Joe Cole kräver en lön på 80 000 pund i veckan som verkar avskräcka Tottenham såväl som Chelsea att skriva kontrakt med honom.

Jag ska vara ärlig Redknap gör helt rätt som inte ger sig in i en förhandling med Cole. Spurs har som Redknap säger redan ett riktigt bra yttermittfält och av den anledningen skulle en värvning av Joe Cole vara mycket omotiverad idag.
Jag tror för min del att Cole kommer tvingas gå ner lite i lön om han ska få ett kontrakt med den lön på 80 000 pund han kräver. Joe Cole är en duktig fotbollsspelare men idag är han inte i den klass att han kan kräva den typen av lön och frågan är vilken klubb som är beredd att betala den lönnen?

Leave a Comment