Heskey, en positiv överraskning

Englands stjärna på anfallet är Rooney och det vet alla om. Inför matchen mot USA så trodde väl de flesta på Rooney, att Rooney skulle vara lika bra som han avslutade säsongen i United. Men dessvärre gjorde Rooney inget väsen av sig i matchen mot USA. En annan som verkligen visade framfötterna var Heskey. Vem räknade med Heskey? För mig var det lite av en överraskning att han ens kom med till VM. Då jag trodde att Darren Bent skulle komma med i laget istället.

Heskey gjorde ingen besviken då han under hela matchen var aktiv i Englands anfallsspel. Hans assist till Gerrards 1-0 mål var genialiskt. Fantastiskt snyggt! Alltid lika roligt när det går bra för en spelare som man inte tror på. Heskey brukar ofta få mycket skit i media. En sak som jag vill påpeka som mindre bra var när han missade en kontring som enkelt kunde resultera i mål, bra räddning av Everton målvakten Tim Howard.

England levde inte upp till mina förväntningar. Det gjorde dock USA. Jag har trott på USA långt innan turneringen skulle börja. De är verkligen att räkna med i detta VM. USA radade upp farliga chanser då England inte hittade rätt i försvarsspelet. Milner såg sliten ut på vänsterkanten och han fick i mitten av första halvlek kliva ut. Det är bara att hoppas att den unge mittfältaren gör bättre ifrån sig då han har potential att lyckas. En annan anledning till att han bytes ut var att han sedan tidigare också hade ett gult kort.

Alla tycker nog synd om Green. Även om det är lite komiskt med alla dessa Engelska målvakter, haha.

Denna matchen hade jag höga förväntningar på. Men den blev aldrig så bra som jag hade hoppats på. Plus poäng går till;

Glen Johnson som spelade bra både offesivt samt defensivt. Han kom upp och slog fina inlägg.
Heskey Heskey var i princip felfri på anfallet. Han jobbar hårt för sitt lag och är inblandad i ett mål!
Landon Donovan Gör en helt okej match. Jag är mer van att se honom i en offesivare roll i USA. Han gör ett bra jobb hemåt. Donovan kommer bli viktig för USA i detta mästerskap!

Leave a Comment