Inför derbyt-Nesta missar derby?

Milans Alessandro Nesta kan missa den otroligt viktiga matchen på söndag. I matchen mot Siena gick Nesta av i halvlek men såg då inte så speciellt skadad ut. Nu talas det om Nestas problem med lårmuskeln och det är oklart om han kan delta i matchen på söndag mot Inter. Nesta ska genomgå en mindre undersökning för att se om han kan spela mot Inter. Själv sa han att han var optimistik inför söndagen och att det förmodligen blir spel.


Milan som är i form är väldigt optimistiska inför matchen på söndag. Även om Nesta är en stor del i Milans lagbygge så kanske inte det stoppar deras underbara form? En som verkligen är i toppform är brassen Ronaldinho som senast stod för ett hattrick då Milan spelade mot Siena. Ronaldinho säger att han är i sitt livsform just nu. Han är också sagt att han tror på en seger på söndag.

Pato missar derbyt som vi alla vet. Han är ännu inte spelat någon match under 2010. Nu har han börjat träna med laget igen och en comeback ligger nära i tiden. Om man ska tro Milans ledning så kan han vara med och spela mot Man Utd den 16 februari.

Seedorf är tillbaka i truppen och har nu börjat träna igen, på söndag finns han med på bänken i Milans trupp. Zambrotta kommer inte att delta på söndag och Flamini som skadade sin axel mot Siena är fortfarande osäker.Leave a Comment