Inför: Juventus-Roma

På ett vis gillar jag inte sånna här viktiga matcher, anledning är att man alltid blir så galet nervös. Det var likadant inför derbyt förra söndagen…jag var lika galet nervös då, och trodde helt uppriktigt sagt att man skulle åka på däng, vilket är olagligt att tro när de gäller derbyn. Men lik väl vann Roma… Nu när man har fått tugga i sig lite segrar…så är man inte mätt, utan tvärtom. Man är hungrig efter mer.
Ikväll, eller rättare sagt om ett par timmar drar matchen i Turin igång. Ett skadedrabbat Juventus ska ta emot Serie A:s kanske formstarkaste lag för tillfälligt, Roma.

Trots att Juve dras med skadeproblem(Krasic, Grygera och Buffon är bara några utav namnen) så imponerade man kraftig på mig när man förra söndagen körde över Cescena med 3-1. Det lär inte undgått någon att Juve har köpt på riktigt bra under sommaren, en utav spelarna som kom var den vidrige (enligt mig) Alberto Aquilani..som inte bara tackade nej till Roma:s kontraktsförslag utan passade också på att kasta lite skit på sin kära ex. klubb. Vidrigt enligt mig och många andra, vilket vi förhoppningsvis också kommer få se på planen idag.

Del Neri får trots dessa problem ett bra lag med sig, vilket bevisar vilken bred trupp Juve har i år. Dock så fattas fortfarande Krasic. Vilket så klart är oerhört tungt för Juve. En spelare som Krasic tackar inget lag nej till.

Roma är som sagt inne i en grym form just nu, och går som ett skott igenom tabellen. Roma har imponerat på mig…att man har hämtat upp sig så här ordentligt från den djupa dalen vi var inne i där i början av säsongen är för mig grymt otroligt bra! Vilken bunt med envisa gubbar!
Förutsättningarna för Roma är dem samma som i onsdag, då mot Fiorentina. Seger blev de med 3-2 för er som inte visste…
Nu börjar matchen om inte mer än en timme. Dags att börja ladda upp nu tror jag.
Matchen sänds på TV4 Sport med start 20.40.

TRE ANLEDNINGAR TILL ATT SE DAGENS MATCH:
– Alberto Aquilani
– Francesco Totti, de är alltid en fröjd att se våran Capitano spela…
– De kommer bli en fantastisk match, och om du inte ser matchen kommer du garanterat ångra dig efteråt…

FORZA ROMA!

Leave a Comment