Inför Kalmar-AIK

Imorgon spelar omgångens match, den mellan Kalmar och AIK. En av årets hittills viktigaste matcher både för de båda lagen men även för seriens utveckling.

Jag hoppas verkligen vi kan få lite tur med oss imorgon. Vi har ju haft bra stundtals i de senaste matcherna. Sen att bollen inte velat in, och domsluten varit något i motvind är ju olyckligt.

Något som talar för oss är ju faktiskt att Santin kilat över sundet. Något som är väldigt välkommet för oss som motståndare. Tråkigt däremot för allsvenskan, han var en bra profil.

Något som däremot talar emot oss, rätt hårt är väl ändå Kalmars målskillnad. ”Tråk Kalmar” har gjort nästan dubbelt så många mål som oss, 37 mål på 16 omgångar. Inte illa.

Men vinner vi, så hänger vi alla gånger med i guldstriden, och det blir fler lag som är med och slås om guldet. Vinner däremot Kalmar känns det som att vi är borta från guldstriden, samtidigt som Kalmar kan rycka ifrån.

Vid 22-tiden imorgon kväll vet vi hur det gick, känslan säger inte vinst kanske 2-2. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att jag har fel.

/Black at heart

Leave a Comment