Inför Ljungskile – AIK

Ojoj ikväll blir det tre mycket enkla poäng, eller?

Första tanken säger ju som ganska givet att vi åker hem med tre poäng ikväll, och kanske tom ökat på målskillnaden med en 3 kanske 4 mål. Men man ska komma ihåg att både boråsarna och Götet har fått åka hem med en nolla i poängkolumnen.

Men jag vill ändå tro att vi vinner ikväll, för även om vi olyckligt förlora senast mot Helsingborg gjorde vi det med hedern i behåll. Vi spelade riktigt bra stora delar av matchen och fick ju orättvisst ett bortdömt mål (nog pratat om det). Vårat anfallsspel var riktigt vasst, speciellt i första halvlek. Och revanschlusten hos de svartgula måste ju vara näst intill maxad.

Det känns även skönt att kunna åka ner till Bohuslän med en nästa helt skadefri trupp. Det är i stort sätt bara Özkan som fortfarande har problem, detta sorgebarn. Man vill inget hellre än att den killen snart får va frisk och få visa upp sina fotbollskonster för svenska fotbollspubliken. Ska bli kul att se om Bojan hänger med och kanske kan få göra ett inhopp i alla fall. Har vi bara rott hem matchen kan det vara ett bra läge att lufta truppen lite.

Jag hoppas att Kenny Pavey ikväll på sin gamla hemmaarena få stäcka armarna högt efter tre kanske lätta, men otroligt viktiga poäng för att hänga med i toppen.

/Black at heart

Leave a Comment